Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Готови и още как...Смятам да разсейвам шофьора

Коментар

Днес целия ден бях в Сливен.По билото на Балкана се вижда сняг, но само по най-високите места. Пътищата в областта са сухи.Ако тази вечер не вали, а прогнозите са точно такива, утре няма да има проблеми по пътя.Багажът ни е вече стегнат, дори е в багажника.Утре ще си поспим малко повече, ставаме, хапваме и хващаме пътя.Ако има някаква форма на интернет, ще постна някакво мнение от там.

Коментар

Stefanaki написа:
        kosta написа:
        До колегите Стефанаки и Оги, ако искате можем да се чакаме към 16.30-16.45/ч. на Лукойл след карулката, точно преди магистралата ? а пък и Илко ще ни настигне по пътя най-вероятно!
        OK, аз ще бъда там.
        Потвърждавам , че ще бъда в 16:00 на Лукойл след караулката, точно преди магистралата Със Стефанаки се познаваме, но с теб - не. Аз ще бъда със Фиат Брава сив металик, 1250, отпред изглежда по доста специфичен начин, който трудно може да се сбърка - клик

Коментар

ogi28b написа:
          Stefanaki написа:
          kosta написа:
          До колегите Стефанаки и Оги, ако искате можем да се чакаме към 16.30-16.45/ч. на Лукойл след карулката, точно преди магистралата ? а пък и Илко ще ни настигне по пътя най-вероятно!
          OK, аз ще бъда там.
          Потвърждавам , че ще бъда в 16:00 на Лукойл след караулката, точно преди магистралата Със Стефанаки се познаваме, но с теб - не. Аз ще бъда със Фиат Брава сив металик, 1250, отпред изглежда по доста специфичен начин, който трудно може да се сбърка - клик
          И аз ще съм там към 16.00-16.15/ч. с типо С0807НМ тъмно синьо !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            ogi28b написа:
            Stefanaki написа:
            kosta написа:
            OK, аз ще бъда там.
            И аз ще съм там към 16.00-16.15/ч. с типо С0807НМ тъмно синьо !
            Aз ще съм там към 16.35-16.45/ч. с Брава, не зная как се води цвета, не зная номера на колата наизуст, но това няма значение щом ще съм последен
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ще направя промоция на ръчни хоби-инструменти, от марката ....., като някои от тях ще са достъпни за закупуване веднага при мен, а за всичко останало - ще имам каталог.

Коментар

ogi28b написа:
                Ще направя промоция на ръчни хоби-инструменти, от марката ....., като някои от тях ще са достъпни за закупуване веднага при мен, а за всичко останало - ще имам каталог.
                За какви инструменти точно става дума.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Почти не остана време. В събота около 15 ч., ако всичко е наред, пристигаме в Ичера - аз, жена ми и малкият син. Големият отдааавна не иска да ходи никъде с нас. И кво прайм, как се настаняваме :D ? Питам съвсем сериозно. Отивам в "Дивеците" и казвам, че съм за срещата ? Или пък търся Красьо или Деян ? Не съм превеждал капаро.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kosta написа:
                    dobrujanetza написа:
                    @Kоsta, като пристигнете, вземи че изтупай пътеките-това е твоя запазена марка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Весело изкарване на всички, да пиете по едно за отсъстващите.
                    в събота задължително, ставам пра’я баницата, тупам пътеките и седам да чакам, да пристигат останалите да ги посрещна !
                    ОТЛИЧНИК Дай си бележника
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                      kosta написа:
                      dobrujanetza написа:
                      @Kоsta, като пристигнете, вземи че изтупай пътеките-това е твоя запазена марка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Весело изкарване на всички, да пиете по едно за отсъстващите.
                      в събота задължително, ставам пра’я баницата, тупам пътеките и седам да чакам, да пристигат останалите да ги посрещна !
                      ОТЛИЧНИК Дай си бележника
                      6-6-6 Имаш три шестици специално за баницата.Може и без късмети ние си ги знаеме. :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

snake написа:
                        Почти не остана време. В събота около 15 ч., ако всичко е наред, пристигаме в Ичера - аз, жена ми и малкият син. Големият отдааавна не иска да ходи никъде с нас. И кво прайм, как се настаняваме :D ? Питам съвсем сериозно. Отивам в "Дивеците" и казвам, че съм за срещата ? Или пък търся Красьо или Деян ? Не съм превеждал капаро.
                        Доколкото знам, само ние ще сме в комплекса, така че... просто казваш че си от групата на форума. Ще оставим списък на рецепцията, ако евентуално по това време сме на Жеравна (както е планирано).По всяко време може да ме търсиш на телефона...доколкото разбрах обаче, там има лек проблем с обхвата. Имам Глобулски и Вивакомски телефони, надявам се поне единия от двата да има сигнал.Засега места в хотела има за всички по-горе в списъка, вкл. и за непотвърдилите.На 50 м има и друг хотел, в който има още 20 места, така че със спането едва ли ще има проблем.Механата ще ни събере всички.

Коментар

Значи всичко е ясно. Остава само да се доберем до Ичера :D .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

z_sutrov написа:
                            ogi28b написа:
                            За какви инструменти точно става дума.
                            Ръчни. Предимно такива за използване в автомобила, иначе в каталога - всякакви. За повече детайли - ЛС, или в събота, или в неделя в СтЗ. Т ова е друга тема, нека не се отклоняваме.

Коментар

Още час и потеглям за дълго чаканата среща на Ичера.Да уточня за колегите които са се записали в списъка.Като пристигнете в хотела влизате направо в механата.Бара играе и ролята на рецепция.Там ще има оставен списък с никовете Ви и сумата която вече сте заплатили и уточнение дали ще ползвате спалня и тн.Лек път на всички,ще се видим там :D
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не че нещо, ма ние тръгваме! Дръж се Ичерааааааааааааааааа!!!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X