Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    А сега сериозно: Преди 10г. като нямаше още толкова телефони ,а за говорещите джаджи няма да споменавам - как се оправяхте бре хора?
    Ами преди 10г. се чакахме или на Петолъчката или на центъра на с. Градец, пиейки по една бира при баба Гуна .А сега сериозно: Носехме си карти на България на хартиен носител и питхме хората по селата, но вече селата се опразниха, а и хората ги е страх по тъмно като спре кола до тях.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

А така, затуй по два-три телефона и един говорещ телевизор на предното стъкло
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ако пристигахме по-едно и също време щяхме да се съберем, но в случая всеки тръгва когато му е удобно. Ако трябва ще се посрещаме някак си

Коментар

Който е първи,той ще ни посреща със солена пита и мед
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Абе в тоя сняг който се очаква ,няма ли да е по-добре с Вино да ни посреща?

Коментар

Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.

Коментар

ogi28b написа:
                  Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.
                  Аз вече ти казах кога ще тръгваме

Коментар

ogi28b написа:
                    Ние тръгваме от Люлин в петък към 15.00-15.30/ч. ако някой го устройва този час може да се чакаме някъде !
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ogi28b написа:
                      Преедлагам който пристигне първи - да опъне ярко оранжево въже от хотела до петолъчката, следвайки най-прекия и здрав път, така изгубването е вероятно почти 0 %.
                      Ами ако някой недоброжелател от някой немски форум ако мине и отреже въжето,кво правим тогава???
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

VesMil написа:
                        А от Зарата кой ще пътува в Събота сутрин към 9.00часа?
                        И така ако искаш в 10 часа да се чакаме някъде???Имам предвид в Стара Загора и да пътуваме в колонка заедно! :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ние тръгваме към 12ч. от Овча купел - живот и здраве. :D
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

kosta написа:
                            ogi28b написа:
                            Ние тръгваме от Люлин в петък към 15.00-15.30/ч. ако някой го устройва този час може да се чакаме някъде !
                            16:30 от 7-ми км. Цариградско шосе - това са моите планове.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

До колегите, които ще тръгнат от София в петък: Ако имате възможност, след като пристигнете, споделете във форума как е пътя и по кой маршрут сте минали. Сливен-Ичера или през петолъчката ?И един изключително тъп въпрос - всяка година минавам поне по два пъти оттам, но така и не разбрах на кое точно викат петолъчката ? Та ако се минава през петолъчката, напишете моля без карти, а с думи прости, след кое населено място се отклоняваме от пътя за морето и поемаме наляво към Градец-Ичера ? Може би става дума за Горно Александрово ?
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                До колегите, които ще тръгнат от София в петък: Ако имате възможност, след като пристигнете, споделете във форума как е пътя и по кой маршрут сте минали. Сливен-Ичера или през петолъчката ?И един изключително тъп въпрос - всяка година минавам поне по два пъти оттам, но така и не разбрах на кое точно викат петолъчката ? Та ако се минава през петолъчката, напишете моля без карти, а с думи прости, след кое населено място се отклоняваме от пътя за морето и поемаме наляво към Градец-Ичера ? Може би става дума за Горно Александрово ?
                                Колега Как точно да споделим във форума като до колкото стана ясно и телефоните имат обхват тук там, камо ли интернет

Коментар

Working...
                                X