z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Meril
Ако пристигахме по-едно и също време щяхме да се съберем, но в случая всеки тръгва когато му е удобно. Ако трябва ще се посрещаме някак си
Коментар
-
Meril
-
Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.
Коментар
-
Meril
ogi28b написа:Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.
Коментар
-
ogi28b написа:Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
ogi28b написа:Преедлагам който пристигне първи - да опъне ярко оранжево въже от хотела до петолъчката, следвайки най-прекия и здрав път, така изгубването е вероятно почти 0 %.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
kosta написа:ogi28b написа:Не ми се издирва лично всеки, за това ако може всеки който ще пътува от София в петък - да сподели подробности. Ако има пътуващи с половин , до един час разлика - може да се чакаме на някаква бензиностанция - ОМВ - Оризово, или нещо подобно. Аз не съм много сигурен кога точно ще тръгна. Тъй като съм сам, вероятно ще си избера някой да пътуваме заедно.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
До колегите, които ще тръгнат от София в петък: Ако имате възможност, след като пристигнете, споделете във форума как е пътя и по кой маршрут сте минали. Сливен-Ичера или през петолъчката ?И един изключително тъп въпрос - всяка година минавам поне по два пъти оттам, но така и не разбрах на кое точно викат петолъчката ? Та ако се минава през петолъчката, напишете моля без карти, а с думи прости, след кое населено място се отклоняваме от пътя за морето и поемаме наляво към Градец-Ичера ? Може би става дума за Горно Александрово ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Meril
snake написа:До колегите, които ще тръгнат от София в петък: Ако имате възможност, след като пристигнете, споделете във форума как е пътя и по кой маршрут сте минали. Сливен-Ичера или през петолъчката ?И един изключително тъп въпрос - всяка година минавам поне по два пъти оттам, но така и не разбрах на кое точно викат петолъчката ? Та ако се минава през петолъчката, напишете моля без карти, а с думи прости, след кое населено място се отклоняваме от пътя за морето и поемаме наляво към Градец-Ичера ? Може би става дума за Горно Александрово ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар