z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
-
z_sutrov написа:Айде адаш имаш едно от мене. Това исках да кажа: който иска да дойде, а не винаги да се започва някоя тема за по-голяма среща ама то е на еди колко си километра.Защо точно там? Айде списъка да почва да набъбва!!!!!!!
Коментар
-
Ехе влизам и кво да видя страниците станали 2 и само препирни.Що ли?Ами доколкото си спомням организатора на мероприятието е написал място,дата и това е.Срещата е решена да се случи миналия месец и мястото е решено тогава.Който иска добре дошъл.Първоначално замисъла беше да се съберем на регионално ниво,но щом има желаещи защо да не премине на национално?Хайде без оплаквания и да се видим с настроение.Поздрави на всички и до скоро. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Напишете ЗИМНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - ДАТА; МЯСТО; , и ще видите как списъка бързо-бързо ще набъбне. Стига да има достатъчно капцитет мястото. Много е важно как точно се поднася дадена иинформация. Това "среща с преспиване - някъде си" дори нямаше да му обърна внимание, ако не беше станало толкова постове за кратко време, а то - някакъв спор се заформил.... Самото заглавие ми навява нежелани асоциации, в скоби - , което пък ме води далеч от темата. Та променете го, за да стане една хубава среща. И ми изтрийте поста след това, щото нищо смислено не пише в него, освен иконката.
Коментар
-
ogi28b написа:Напишете ЗИМНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - ДАТА; МЯСТО; , и ще видите как списъка бързо-бързо ще набъбне. Стига да има достатъчно капцитет мястото. Много е важно как точно се поднася дадена иинформация. Това "среща с преспиване - някъде си" дори нямаше да му обърна внимание, ако не беше станало толкова постове за кратко време, а то - някакъв спор се заформил.... Самото заглавие ми навява нежелани асоциации, в скоби - , което пък ме води далеч от темата. Та променете го, за да стане една хубава среща. И ми изтрийте поста след това, щото нищо смислено не пише в него, освен иконката.
Коментар
-
krasio_79bs написа:ogi28b написа:Напишете ЗИМНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - ДАТА; МЯСТО; , и ще видите как списъка бързо-бързо ще набъбне. Стига да има достатъчно капцитет мястото. Много е важно как точно се поднася дадена иинформация. Това "среща с преспиване - някъде си" дори нямаше да му обърна внимание, ако не беше станало толкова постове за кратко време, а то - някакъв спор се заформил.... Самото заглавие ми навява нежелани асоциации, в скоби - , което пък ме води далеч от темата. Та променете го, за да стане една хубава среща. И ми изтрийте поста след това, щото нищо смислено не пише в него, освен иконката.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
///// написа:z_sutrov написа:GTipo написа:Идеята е супер!Имам само две оплаквания:1. 322км от София - това означава да се тръгне в петък, щото иначе ще отидем да спим в събота.2. Трудно ще е всеки да отиде до офис на Еконт - аз например предпочитам да пратя пари по електронен път. Иначе ще трябва да търча до еконт в работното им време. Или има друг начин?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар