Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    GTipo написа:
    Идеята е супер!Имам само две оплаквания:1. 322км от София - това означава да се тръгне в петък, щото иначе ще отидем да спим в събота.2. Трудно ще е всеки да отиде до офис на Еконт - аз например предпочитам да пратя пари по електронен път. Иначе ще трябва да търча до еконт в работното им време. Или има друг начин?
    Колега отностно първото ти ОПЛАКВАНЕ: До Циговчарк от Бургас е 354км. Ние се грабнахме и дойдохме 3 коли до там. С право някои колеги се сърдят , че искате все срещите да са по-близко до София. И колкото до писаното за организирането сега човека-организатор не е от София. Поздрави
    Колеги, хайде от сега нататък да спрем с това "ма на мен ми е далеко". Няма ли желание - ще има причина. България е малка и все си мисля, че 50-100-150 км в повече или в по-малко не са проблемни. Винаги ще има разлика в разстоянието от едно или друго населено място, което пък се компенсира на другата среща.И още нещо (което всъщност е моето правило за сбирките на форума и до сега не ме е подвеждало) - ела, защото останалите колеги искат да те видят. Ела, защото с отсъствието си ще ощетиш останалите и срещата. Какво ще спестиш, ако си останеш вкъщи? Ще върнеш времето обратно ли? Ти си важен за нас - просто запали колата и ела!Айде стига с конското! Искам да ви видя на баира и да не се разправяме повече за такива глупости.

Коментар

Айде адаш имаш едно от мене. Това исках да кажа: който иска да дойде, а не винаги да се започва някоя тема за по-голяма среща ама то е на еди колко си километра.Защо точно там? Айде списъка да почва да набъбва!!!!!!!
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Айде адаш имаш едно от мене. Това исках да кажа: който иска да дойде, а не винаги да се започва някоя тема за по-голяма среща ама то е на еди колко си километра.Защо точно там? Айде списъка да почва да набъбва!!!!!!!
        Именно - аз отивам, заради тях, защото ми е приятно да съм с тях. Отсъствието означава - "ко’ ме занима’аш - ай’ глей’ си ра’отата".Ами трябва и респект и уважение към организаторите.Стига сме спамили, че Краси ще ни направи забележка.

Коментар

Ехе влизам и кво да видя страниците станали 2 и само препирни.Що ли?Ами доколкото си спомням организатора на мероприятието е написал място,дата и това е.Срещата е решена да се случи миналия месец и мястото е решено тогава.Който иска добре дошъл.Първоначално замисъла беше да се съберем на регионално ниво,но щом има желаещи защо да не премине на национално?Хайде без оплаквания и да се видим с настроение.Поздрави на всички и до скоро. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Напишете ЗИМНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - ДАТА; МЯСТО; , и ще видите как списъка бързо-бързо ще набъбне. Стига да има достатъчно капцитет мястото. Много е важно как точно се поднася дадена иинформация. Това "среща с преспиване - някъде си" дори нямаше да му обърна внимание, ако не беше станало толкова постове за кратко време, а то - някакъв спор се заформил.... Самото заглавие ми навява нежелани асоциации, в скоби - , което пък ме води далеч от темата. Та променете го, за да стане една хубава среща. И ми изтрийте поста след това, щото нищо смислено не пише в него, освен иконката.

Коментар

Всъщност идеята "препиване" е моя и означава - да се видим за повече от 2 часа (демек пренощуване). Породена е от "дискусията" за предишната среща в Сливен.

Коментар

ogi28b написа:
                Напишете ЗИМНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - ДАТА; МЯСТО; , и ще видите как списъка бързо-бързо ще набъбне. Стига да има достатъчно капцитет мястото. Много е важно как точно се поднася дадена иинформация. Това "среща с преспиване - някъде си" дори нямаше да му обърна внимание, ако не беше станало толкова постове за кратко време, а то - някакъв спор се заформил.... Самото заглавие ми навява нежелани асоциации, в скоби - , което пък ме води далеч от темата. Та променете го, за да стане една хубава среща. И ми изтрийте поста след това, щото нищо смислено не пише в него, освен иконката.
                Оги,дълбоко уважавам и ценя мненията ти във форума,но не мога да разбера какво не ти харесва на преспиването и що за асоциации ти навява.Срещата не е национална и поради тази причина не виждам защо да променим заглавието.Идеята за срещата възникна по време на предната ни среща в Сливен на която се събрахме колеги от Сливен,Ямбол,Стара Загора,,Нова Загора и Бургас.Идеята на срещата е да се съберем на регионално ниво,не ми се вижда удачно да планираме национална среща през януари.Другото което е че се събираме в не много голям комплекс с ограничени места.Има и още един куп неща които трябва да се изгладят в последствие,първото и най-важно е да разберем колко желаещи има за такава среща.Ако евентуално има повече хора от капацитета на комплекса има възможност част от желаещите да нощуват в съседен комплекс намиращ се на 50-100 метра от този.Места в механата ще има и ще седнем всички заедно на масата.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  ogi28b написа:
                  Оги,дълбоко уважавам и ценя мненията ти във форума,но не мога да разбера какво не ти харесва на преспиването и що за асоциации ти навява.Срещата не е национална и поради тази причина не виждам защо да променим заглавието.Идеята за срещата възникна по време на предната ни среща в Сливен на която се събрахме колеги от Сливен,Ямбол,Стара Загора,,Нова Загора и Бургас.Идеята на срещата е да се съберем на регионално ниво,не ми се вижда удачно да планираме национална среща през януари.Другото което е че се събираме в не много голям комплекс с ограничени места.Има и още един куп неща които трябва да се изгладят в последствие,първото и най-важно е да разберем колко желаещи има за такава среща.Ако евентуално има повече хора от капацитета на комплекса има възможност част от желаещите да нощуват в съседен комплекс намиращ се на 50-100 метра от този.Места в механата ще има и ще седнем всички заедно на масата.
                  Е след като колегата Оги сам си е иронизирал поста с последното изречение,няма смисъл да се добавя каквото и да е,а и темата е за желаещи за тази определена цел.Нищо лично.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аааааааа, колеги, нЕма се разбЕреме така - от среща в среща Аз на 16-ти имам курбан и няма как да дойда - весело изкарване ви пожелавам и да пиете по едно за мое здраве

Коментар

Списък на заявилите присъствие: 1. krasio_79bs-Красимир2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

///// написа:
                        z_sutrov написа:
                        GTipo написа:
                        Идеята е супер!Имам само две оплаквания:1. 322км от София - това означава да се тръгне в петък, щото иначе ще отидем да спим в събота.2. Трудно ще е всеки да отиде до офис на Еконт - аз например предпочитам да пратя пари по електронен път. Иначе ще трябва да търча до еконт в работното им време. Или има друг начин?
                        Колега отностно първото ти ОПЛАКВАНЕ: До Циговчарк от Бургас е 354км. Ние се грабнахме и дойдохме 3 коли до там. С право някои колеги се сърдят , че искате все срещите да са по-близко до София. И колкото до писаното за организирането сега човека-организатор не е от София. Поздрави
                        Колеги, хайде от сега нататък да спрем с това "ма на мен ми е далеко". Няма ли желание - ще има причина. България е малка и все си мисля, че 50-100-150 км в повече или в по-малко не са проблемни. Винаги ще има разлика в разстоянието от едно или друго населено място, което пък се компенсира на другата среща.И още нещо (което всъщност е моето правило за сбирките на форума и до сега не ме е подвеждало) - ела, защото останалите колеги искат да те видят. Ела, защото с отсъствието си ще ощетиш останалите и срещата. Какво ще спестиш, ако си останеш вкъщи? Ще върнеш времето обратно ли? Ти си важен за нас - просто запали колата и ела!Айде стига с конското! Искам да ви видя на баира и да не се разправяме повече за такива глупости.
                        Съгласен.Аз не съм сигурен все още, но ако дойда ще организирам и хората от София. Ще пиша разбира се.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Сега се чух със собственичката на комплекса.До утре ще имаме менюта,на разположение за нощувка има 60 места.Записвайте се смело. :D
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз ще проведа една лека оферта и до вечерта ще дам отговор - 1 бр. или 2 бр.
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

аз незнам още дали ще съм сам или с ремаркенце ще пиша скоро а там ще могат ли да се качът ФИАТ-четата
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                аз незнам още дали ще съм сам или с ремаркенце ще пиша скоро а там ще могат ли да се качът ФИАТ-четата
                                Е ти си як българин,ще качиш поне 2 фиатчета.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X