Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
Ирка, ти изреди повече негативи от колкото позитиви Компромисни варианти относно пушачите като мен сигурно има, що се отнася до времето, просто не тръгваш ако е лошо
Малии,ти ли са притесняваш от дълъг път с две чавета?Като ви знам подвизите из родните пътища мога да те успокоя че и този път ще се справиш . А и знаеш кой ще ти прави компания ако има много пафкащи тютюнец колеги.
Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :D
Присъединявам се към теб за непушачите/евентуално 1 пура ще си запаля/!Отностно ракията ,като гледам ще има на корем,кой колкото може да пие.
Що да не е уместно, бе Краси? Ние няма да шибнем тубата на масата,все пак! Сума ти пари ще вземат от нас за спане и ядене в механата, що да не си донесем наша пиячка? Такава ракия дет има у дОма, в никоя механа не могат да ни предложат!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар