правилно ли да разбирам, че в събота 29-ти Април - вечерта е ресторанта, а неделя 30-ти Април ще си гледаме возилата ? ... щото искам да дойда без резервации и се чудя как да си направя плановете ... (извинявам се за забележката към старото поколение ама ако музиката е предимно Ролинг Стоунс - да знам да не идвам без собствена музика. /2pac feat. Nas & Obie Trice - 3 Messages, LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself, Nelly ft. Paul Wall, Grillz, Chingo Bling - Grills, Chris_Brown_-_Run_It ... ТАКИВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЛИ НАШИЯ DJ НЕ Е чак толкова в крак - щото искам нова музика ... а и да не забравяме за: Устата и Софи Маринова - Буря, Малина и Азис - Черните очи, ... примерно/)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Collapse
X
-
blondy_driver
niko_ymn написа:правилно ли да разбирам, че в събота 29-ти Април - вечерта е ресторанта, а неделя 30-ти Април ще си гледаме возилата ? ... щото искам да дойда без резервации и се чудя как да си направя плановете ... (извинявам се за забележката към старото поколение ама ако музиката е предимно Ролинг Стоунс - да знам да не идвам без собствена музика. /2pac feat. Nas & Obie Trice - 3 Messages, LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself, Nelly ft. Paul Wall, Grillz, Chingo Bling - Grills, Chris_Brown_-_Run_It ... ТАКИВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЛИ НАШИЯ DJ НЕ Е чак толкова в крак - щото искам нова музика ... а и да не забравяме за: Устата и Софи Маринова - Буря, Малина и Азис - Черните очи, ... примерно/)
Коментар
-
ideqta e super.jivot i zdrave sam tam.tuk sam ot dva dena i sam mnogo priqtno vpe4atlen,4e se pravqt sbirki.bezkraino se radvam 4e otkrih tozi forum.ako ima drugi ot burgas koito 6te patuvat da mi pi6at na gaginev@abv.bg da patuvame kervan. :P :D iskam da popitam za rezervaciite kak stava.koi e organizatora i t.n.идеята е супер.живот и здраве сам там.тук сам от два дена и сам много приятно впечатлен,че се правят сбирки.безкрайно се радвам че открих този форум.ако има други от бургас които ще пътуват да ми пишат на gaginev@abv.bg да пътуваме керван. :P :D искам да попитам за резервациите как става.кой е организатора и т.н.Kирилицата във форума е задължителна!Митко
Коментар
-
Колега прочети внимателно темата - там е описано всичко.Има и банкова сметка, на която трябва да се преведе капарото, мисля че може и утре до обяд.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
niko_ymn написа:правилно ли да разбирам, че в събота 29-ти Април - вечерта е ресторанта, а неделя 30-ти Април ще си гледаме возилата ? ... щото искам да дойда без резервации и се чудя как да си направя плановете ... (извинявам се за забележката към старото поколение ама ако музиката е предимно Ролинг Стоунс - да знам да не идвам без собствена музика. /2pac feat. Nas & Obie Trice - 3 Messages, LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself, Nelly ft. Paul Wall, Grillz, Chingo Bling - Grills, Chris_Brown_-_Run_It ... ТАКИВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЛИ НАШИЯ DJ НЕ Е чак толкова в крак - щото искам нова музика ... а и да не забравяме за: Устата и Софи Маринова - Буря, Малина и Азис - Черните очи, ... примерно/)
Коментар
-
Immortal написа:е, ама няма да се обиждаме на поколения сега де...LLCoolJ се слушаше още когато си бил в детската градина... например албума "Walking with a panther" 1989 година... и ние "старците" знаем това-онова...
Коментар
-
blondy_driver
Разпределение
За резервациите в хотел " Златна Котва" :1. vesko.t - 103 стая2. stenli - 102 стая3. hit-ko - 104 стая4. Nino - 106 стая5. zgabrovski - 204 ап.6. me_to_u -За резервациите в хотел " Салтъково":1. Kiro_of_the_day - 4 стая2.Bluestorm - 7 стая3.Atos - 2 стая4.BBorisoff - 6 стая5. Логан - 8 стаяЗа резервациите в хотел " Роза":1. Borimir - 205 стая2. Immortal - 206 стая3. Mindzu - 208 стая и 215 стая4. Svist - 217 стая5. Peho - 216 стая6. Kluchar - бунгало №2
Коментар
-
Аз и Blue Storm ще минем от там през Карловския път но нека има и някакъв ориентировачен час за сбирката и пред кой хотел да бъде????Подбалканския път наистина е много добър и определено е не натоварен.Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Логан
Re: среща
kluchar написа:Ако някой е решил да тръгва в СЪБОТА сутринта нека пише , може да пътуваме заедно.Засега съм решил през подбалканския път .Като ходихме на морето минахме през там и до Сливен стигнахме бързо.А може и да се разберем утре на срещата на на пицарията. А ето каде ще годим.
Коментар
-
atos написа:Аз и Blue Storm ще минем от там през Карловския път но нека има и някакъв ориентировачен час за сбирката и пред кой хотел да бъде????Подбалканския път наистина е много добър и определено е не натоварен.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар