Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идеята е страхотна ето и малко по подробна карта:
    Прикачени файлове
    Peugeot 406, 2000 HDi 90
    ex. Peugeot 106 1,5 D
    ex. Ritmo 70 138B2.000
    ex. Tempra 2.0 159A6.046
    Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

emopeev написа:
      Просто изчетох всички мнения и не забелязах някой от бургас да се заинтересува, та затова така попитах.Идеята е чудесна, нядявам се да присъствам.
      Там сме-едни от първите записали се ! Колегите вече отговориха ,за което им благодаря ! :D
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Вече съм сигурен, че ще дойда. Моля само, ако е възможно, да ми направите една резервация!! :D (в по-добрия хотел)

Коментар

И ПАВЛИКЕНИ ЩЕ ДОЙДЕ !
          tempra 1.8ie

Коментар

копринка

За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! :D Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia

Коментар

Mitko написа:
              На първата страница на тази тема има снимки точно на къмпинга.
              Това "официално" място за къмпинг ли е или просто място за палатки. Питам защото по аналогия с въпросните места по морето - там се плаща .....
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Re: копринка

borimir написа:
                За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! :D Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia
                Бари, много се радвам, че ще уважи мероприятието ни такъв почитател на рока, перото и фен на Фиат като теб!!! Не му завиждам, обаче на DJ-я в твое присъствие , ще изпадне в безтегловност човека ! :D

Коментар

Re: копринка

hit-ko написа:
                  borimir написа:
                  Бари, много се радвам, че ще уважи мероприятието ни такъв почитател на рока, перото и фен на Фиат като теб!!! Не му завиждам, обаче на DJ-я в твое присъствие , ще изпадне в безтегловност човека ! :D
                  Той DJ-я сиурно се е подотвил с цялата фонотека на "Пайнер", ще има борба коя песен по-напред-"Гъци-Гъци" или "Jumping Jack Flash"

Коментар

И Перник ще дойде :D

Коментар

Лелеееееее.... :D :D, ами то ще си стане цял Италфест, или поне Генерална репетиция за него!Чакам с нетърпение!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

oxo съгласен съм и аз имам да изкупувам грехове, не сам идвал от няколко месеца на срещите Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 ....много ме е срам ама все така се получава
                        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

az idvah na dolno banq 6te doida i v kazanlak , sorry za latinicata ama sam v ednio kopiutri v pleven i tka nqma flextype a bds ne go znam ina4e sam fen i 300 km 6te gi izminem .аз идвах на долно баня ще дойда и в казанлък , sorry за латиницата ама сам в еднио копуютри в плевен и тка няма флехтъпе а бдс не го знам иначе сам фен и 300 км ще ги изминем .Ползвай KREDOR. Като пишеш мнение е точно над полето за въвеждане.Митко

Коментар

не е честнои аз искам да дойда ама тогава има и мотосъборще видим как ще го измислим..иначе спането -само палатка

Коментар

bojurishte

ei xora xodixte li na bojurishte dnesей хора ходихте ли на божурище днес

Коментар

Re: bojurishte

imashe edno cherno punto GT s cherni djanti niakoi znae li go?xaresa mi kak varviимаше едно черно пунто ГТ с черни дянти някой знае ли го?хареса ми как вървиМоля те пиши на кирилица, а и мненията ти в тази тема са абсолютен Митко

Коментар

Working...
                                X