Идеята е страхотна ето и малко по подробна карта:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Collapse
X
-
копринка
За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! :D Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia
Коментар
-
Mitko написа:На първата страница на тази тема има снимки точно на къмпинга.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Re: копринка
borimir написа:За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! :D Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia
Коментар
-
Re: копринка
hit-ko написа:borimir написа:За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! :D Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia
Коментар
-
Лелеееееее.... :D :D, ами то ще си стане цял Италфест, или поне Генерална репетиция за него!Чакам с нетърпение!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
az idvah na dolno banq 6te doida i v kazanlak , sorry za latinicata ama sam v ednio kopiutri v pleven i tka nqma flextype a bds ne go znam ina4e sam fen i 300 km 6te gi izminem .аз идвах на долно баня ще дойда и в казанлък , sorry за латиницата ама сам в еднио копуютри в плевен и тка няма флехтъпе а бдс не го знам иначе сам фен и 300 км ще ги изминем .Ползвай KREDOR. Като пишеш мнение е точно над полето за въвеждане.Митко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар