Е каде е Хасково и аз ще отскоча дано да не ми напечено на даскало
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Collapse
X
-
blondy_driver
За резервацията на яз. Копринка за 29 и 30.04.2006година.
Условията са следните:1. хотел "Златна котва" , който предлага малко по- добри условия от другия разполага с 5 двойни стаи и 5 апартамента. Във всяка от двойните стаи има спалня, баня и телевизор, а цената на нощувката е 40лв за стая. Във всеки апартамент има спалня, разтегаем диван, мини бар и баня, а цената на нощувата е 60лв за апартамент.2. хотел "Салтъково", представлява семейно хотелче, но за статута си предлага прилични условия.Разполага с 8 двойни стаи и 3 тройни. Във всяка стая има спалня, баня и телевизор, а за тройните + още едно легло. Цената на двойната стая е 20лв. а на тройната 30лв за нощувка.Колеги, моля всеки от вас да прецени къде би желал да отседне и да ми пише ЛС или директно в темата. Желателно е да направим резервациите колкото е възможно по-рано. Моля не забравяйте да опоменете броя на нощувките ,за които бихте желали да резервирате избраната от вас стая.
Коментар
-
Mitko написа:turbo.i.e написа:И аз ще дойда дали няма да може на място да си вземем стай?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар