АААА Не. Твърдо не!!!! Аз там повече не стъпвам. Много е кофти и гадно.. В кръчмата до язовира правят некви супер "гадни и малки" салати. Следователно се пие мастика с таратор / 5 х 50 = 250 грама/. После идва паниран кашкавал и наденица на скара/с гарнитура пържени картофи/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_41. А то е мезе за / 5 х 500 = 2500мл/ . После следва и заспиване на бега на 35 градуса и непрекъснато слънце гол до кръста. След 2 часа събуждане и Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 . Последвано от и след около 12-13 часа сън на пресекулки в една кола /изпуснах финала на европейското по футбол 2004г/ се възтанових до степен да мога да се придвижвам свободно без чужда помощ на 2 крака. ПС Ако има време и пари и гаджето е съгласна сме там
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Super, takova ne6to ne e za izturvane, I az sum na 50 km. Taka 4e dano da ne mine kotka put. Neznam kak 6te se pobereme oba4e!!!Супер, такова нещо не е за изтърване, И аз съм на 50 км. Така че дано да не мине котка път. Незнам как ще се побереме обаче!!!МодериралМитко
Все още има свободни места в Салтъково, така че който има желание да казва Обещавам утре да се обадя да проуча какви са условията и в комплекс "Роза" - бунгалата и ще пиша отново.PS. За тези, които вече са ми писали и имат резервации, тези дни ще пусна банкови сметки и % условия, които хотелите залагат като капаро, което трябва да се преведе.
Бе кви хотели, бунгала бе хора? нали колите са с нас. Хем така, ще спя с любимата хаха :])))))))))Ще се радвам да дойда!
"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
PS. За тези, които вече са ми писали и имат резервации, тези дни ще пусна банкови сметки и % условия, които хотелите залагат като капаро, което трябва да се преведе.
Абе за 10 лева на легло - няма какво да се циганим - направо цялата сума. Пък не е лошо резервацията да е за Н брой места на името на клуба и сумата да се преведе наведнъж пак от името на клуба! п.с. Ние Клуб ли сме или какво ... :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Някой ще ми съдейства ли за по-евтин ляв стоп за BRAVO. Относно събирането там съм при всички полужения ще пиша за резервации допълнително че уж ще сме няколко фиата от Сливен. Колега съобщението се чете и без да е очебийно! PS. Относно стопа пиши ми лично съобщение и ще видим какво може да се направи по въпроса. blondy_driver
Коментар