Тези дни се завъртя идея в дните около 28, 29, 30 декември да се съберем някъде на празнична вечеря. Има ли съгласни, и ако да - давайте предложения за евентуални места, и може би ще трябва да го решим бързо, за да запазим от рано места. Първоначалното предложение е едно доста приятно местенце, с бих казал - съвсем нормални цени, има възможност за поне 30-40 човека, да не казвам и повече. Ресторант - пицария Виктория, до зала Универсиада. Онзи ден се събрахме там няколко човека и прекарахме много добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Празнична вечеря, София - ОТПАДА, поради липса на желаещи.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги завиждам ви на желанието да направите такава среща-събиране-вечеря,защото съм сигурен,че сте по-сериозни от нас и със сигурност ще ви се получи,докато при нас малко нещата са на кантар.Дано да се случат чудесата,макар и след коледа да станат тези срещи.Все пак на коледа стават чудеса. :D :D :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Аз също съм за!!!! Представям си вече как се наказваме аз, Оги, Ичкина, Ники и целата банда..а.хахахахаEX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
jorkos написа:А защо 22.12.Не е ли по-удобно да е петък-събота понеже има хора, които работят през седмицата.Не че е голям проблем, но все пак след парти е малко тежко да си на работа...
Коментар
-
Всъщност - Коледа и НГ са четвъртък и петък. Така като гледам - няма много желаещи, затова - предлагам да започнем да се записваме в тази тема, в продължение на 8 дни, считано от днес, и другата неделя - колкото сме се събрали - ще отидем да видим как стоят нещата със запазване на маси, капацитет на заведенията , и т.н. Давайте предложения и за други места, които са с добри отзиви, и са приятни. Засега да повторим :1. Ресторант-пицария Виктория. 2. Кръчмата в Бели Брези, която някои знаем, други - не я знаете. За записването - аз съм ЗА, като нямам претенции за датите. Пишете кой още е за, както и какви са претенциите за дати, за да можем другата седмица да обобщим списък със желаещи, и за съответните дати.
Коментар
-
Аз съм за Брезите която дата искате, но нека само не се делим пък сега на части...източна а у...За Брезите гласувам в удбна за вас дата. Оги кажи какво правимEX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар