Който има претенции за дата - да си ги каже ? Аз - нямам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Празнична вечеря, София - ОТПАДА, поради липса на желаещи.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Така и така никой не пише, никой не казва конкретна дата, никой не казва конкретно място, а пък освен колегата ZinG, никой друг не е заявил катгегорично присъствие, освен тези, които се събираме веднъж в месеца да похапнем на вечеря, така че тази тема може да се счита за приключена и неосъществена, пораади липса на желаещи. Допълнително ще уточним за тези, които се събираме на традиционното място в края на месеца, дали, и къде ще се събираме в края на този месец, както и колегата jorkos спомена в последния си пост.Интересно ми е къде ли четат тези 2134 потребители които са посетили форума днес, до този час.
Коментар
-
Ми как да кажа че ще дойда като не знам точната дата? Споменахте 28-ми хем среща на източната част хем празнична вечеря (тъкмо ще запиша присъствие че последните няколко пъти не идвах)Както каза Бачев дайте дата и може да направим сериозно посещение от срещата в Студентски Град.Тъкмо тази сряда ще го обсъдим.
Коментар
-
Моля темата да бъде заключена. Когато трябваше - НИКОЙ освен трима не потвърди, а който е имал претенции за дата - не ги е казал. Идеята беше да се избере място, и дата подходяща за повече хора. Ако датата беше ясна - щях да напиша - на тази дата ще се съберем еди къде си. Тъй като исках да се включат повече хора, и всеки да каже - аз искам на тази или онази дата, затова и написах такова заглавие. Но поради липса на каквато и да е активност - реших че няма смисъл да се занимавам, за 5 човека ще си намерим къде да се съберем, и без да запазваме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар