Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На разходка до Пловдив ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На разходка до Пловдив ?

Колеги, има ли желаещи да се разходим до Пловдив в неделя, 6 Дек ? Доколкото разбрах ще има интересни манипулации по двигател 1.9 ЖТД 105. Целта е да се видим с приятели, да се запознаем с нови колеги, , да обядваме, и после се прибираме. За съжаление няма да мога да пътувам с моята кола, най-вероятно. Ограничен съм от липсата на винетка, а също и последните проблеми с турбината, и не се знае ако тръгна за някъде, докъде ще стигна. Разбира се разходите за пътуването се разделят, независимо от колата ! Даже с 1.9 ЖТД - влизаме под 10 лева на човек за пътни, ако сме 4-ма Ако има желаещи за еднодневна разходка, нека пишат, пък ще измислим нещо ?

Аз съм за...Само трябва ли да се тръгва рано за натам
    Marea 1.6 16v

Коментар

еми.... 8-9 часА, за да стигнем до към 11, да пием кафе, да обядваме после, и после - на пангаро (среща в пловдив, може би, или където ни заведат домакините).

Коментар

Утре сутрин ще потвърдя дали са дошли чаркалъците, но да напомня, че в неделя е Никулден, в случай че някой е забравил.

Коментар

Airfan написа:
          Утре сутрин ще потвърдя дали са дошли чаркалъците, но да напомня, че в неделя е Никулден, в случай че някой е забравил.
          знаем че е никулден ама не пречи да дойдем и ние

Коментар

Ами аз предлагам да се срещнем с колегите от София,Пловдив и Стара Загора на гребната база в 12:00 часа и после програмка за около 4 часа и отиваме да празнуваме задоволени отвсякъде никулден.Ако и вие сте на това мнение да обявяваме желанието си на някой модератор и да обявява темата за важна,след което се организираме и става мазало.Поздрави. :D :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Истината е, че на нас ще ни трябва гараж, защото искаме да направим малко манипулации по дюзите на няколко JTD-та.

Коментар

Airfan написа:
                Истината е, че на нас ще ни трябва гараж, защото искаме да направим малко манипулации по дюзите на няколко JTD-та.
                То с толкова много гости,не се знае дали ще успеем да оперираме някой! п.п Я кажете,ако правим обща среща,да правя темата "Важна",че гледам нещо такова се заформя???
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

ogi28b написа:
                  еми.... 8-9 часА, за да стигнем до към 11, да пием кафе, да обядваме после, и после - на пангаро (среща в пловдив, може би, или където ни заведат домакините).
                  Главния човек е казал в 9.00 -9.30 да сме там. Ако закъснеем ще ни се карат, пък и аз карам бавно.
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

VSD ако те е страх да настъпиш тва jtd имам под ръка едно 1.6,пък и на газ
                    Marea 1.6 16v

Коментар

Ееее, нещо дръпка ли си заформяме. Ще имаш да гледаш стопове на браво ама от далече
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ми ако трябва...Сега сериозно-зависи колко хора ще пътуваме може да ходим с мойта че е по-широко
                        Marea 1.6 16v

Коментар

креща

може що не ние с жената може да дойдем ако има желаещи има място в колата неща пари за толкова имам
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз съм утре в ПЛД най-вероятно, за уикенда съм зает.Може утре да свършим операцията, а да оставим почерпката и лаф моабета за друг уикенд
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

a гараж имате ли на разположение?или да уредя един? за кога по-точно

Коментар

Working...
                              X