Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за обща среща Хасково и Димитровград?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    maskarata написа:
    Ба ли маа му. На Кауфланд е широко и е идеално. Абе вие се навийте да дойтете пък място ще се намери. Може и пред нас да паркирате
    може и у вас
    Хахахаха!!! :D Аре колеги за другата неделя 10:00 паркинга на Кауфланд?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      strajaro написа:
      maskarata написа:
      Ба ли маа му. На Кауфланд е широко и е идеално. Абе вие се навийте да дойтете пък място ще се намери. Може и пред нас да паркирате
      може и у вас
      Хахахаха!!! :D Аре колеги за другата неделя 10:00 паркинга на Кауфланд?
      къде е тоз кауфланд

Коментар

Бреее, за порицаване съм....От толкоз време имало тема - чак сега я видях...Ше се наказваме - я кой не влизал в срещи и мероприятия изобщо!Аз преди години съм сеъм се отказал да търся хасковлии или димитроградчани за среща - щото все няма. Ми пуснете ми едно ЛС бре.Аз съм навит за среща, а ако ще е в неделя 23.05 на пазара даже ви каня на автопазара - сбирка при моята кола - щото смятам да я закарам да се пробвам да я продам.Ще консумираме семки и кълцани наденички с бира и ще ми правите калабалък - да си мислят хората че има много интерес . Ако се продаде - черпя естествено Че тука никой не я ще Ако има навитаци - ще ви дам телефона си ( то някои го имат де).
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

може да стане срещата

Коментар

За Кауфланда хващате пътя от новата автогара към пазара, подминавате разклона за моста без да се качвате на него и след 100-200 метра има завой на дясно (от ляво има бензиностанция Петрол), завивате и след 50м ще видите и Кауфланд и Била. Хвърляте стотинка 3 пъти и си избирате на кой паркинг да спрете.
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
              За Кауфланда хващате пътя от новата автогара към пазара, подминавате разклона за моста без да се качвате на него и след 100-200 метра има завой на дясно (от ляво има бензиностанция Петрол), завивате и след 50м ще видите и Кауфланд и Била. Хвърляте стотинка 3 пъти и си избирате на кой паркинг да спрете.
              ако застане на калъч какво правим

Коментар

Блокирвате движението и почвате да обяснявате колко са счупени тия фиати :D Ако сте навити за 23.05 пишете.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                  Блокирвате движението и почвате да обяснявате колко са счупени тия фиати :D Ако сте навити за 23.05 пишете.
                  добре

Коментар

Аз съм там където казах - вие ако решите - се обадете.Ще отида още към 8,30 сутринта и сигурно ще изкарам поне до 12-12,30 - ако някой не поиска да пробва колата по-рано де - но това ме съмнява Не знам къде ще хвана място - затова ми звъннете - 0889322781 Явор.Колата е сребриста Брава с хасковски номер и лепенка на форума на задното стъкло. 100% ще е единствената на целия пазар.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

OK значи аз със сигурност ще мина да се запознаем и да ти правя калабалък. Белким га продадеш :D
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Старозагорците кво решихте ... шъ ходим или няма да ходим ?
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Казвайте да знам, че утре вечер заминавам за Д-град, а пък там нямам интернет. В неделя отивам на Кауфланд към 10 часа, ша почакам малко и ако няма никой отивам на пазара до колегата Yavor.
                          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                            Казвайте да знам, че утре вечер заминавам за Д-град, а пък там нямам интернет. В неделя отивам на Кауфланд към 10 часа, ша почакам малко и ако няма никой отивам на пазара до колегата Yavor.
                            Ем принципно аз и тоз хубавец Ichkin-a ще дойдем,да си направимм екскурзия,ако има желаещи и след това и пазара мислехме да разгледаме..
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

дай да видим колко фиата има в Д-град ИДВАМ!!!
                              Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                              Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

Колеги,аз така или иначе ще дойда до Димитровград щото трябва да ходя до пазара за дрехи. Ще се радвам да се видя с колегите от Софето и да се запозная с вас от Димитровград и с колегата Явор. Значи последно остава за 10:00 на паркинга на Кауфланд...
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X