strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли желаещи за обща среща Хасково и Димитровград?
Collapse
X
-
Бреее, за порицаване съм....От толкоз време имало тема - чак сега я видях...Ше се наказваме - я кой не влизал в срещи и мероприятия изобщо!Аз преди години съм сеъм се отказал да търся хасковлии или димитроградчани за среща - щото все няма. Ми пуснете ми едно ЛС бре.Аз съм навит за среща, а ако ще е в неделя 23.05 на пазара даже ви каня на автопазара - сбирка при моята кола - щото смятам да я закарам да се пробвам да я продам.Ще консумираме семки и кълцани наденички с бира и ще ми правите калабалък - да си мислят хората че има много интерес . Ако се продаде - черпя естествено Че тука никой не я ще Ако има навитаци - ще ви дам телефона си ( то някои го имат де).Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
За Кауфланда хващате пътя от новата автогара към пазара, подминавате разклона за моста без да се качвате на него и след 100-200 метра има завой на дясно (от ляво има бензиностанция Петрол), завивате и след 50м ще видите и Кауфланд и Била. Хвърляте стотинка 3 пъти и си избирате на кой паркинг да спрете.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:За Кауфланда хващате пътя от новата автогара към пазара, подминавате разклона за моста без да се качвате на него и след 100-200 метра има завой на дясно (от ляво има бензиностанция Петрол), завивате и след 50м ще видите и Кауфланд и Била. Хвърляте стотинка 3 пъти и си избирате на кой паркинг да спрете.
Коментар
-
Аз съм там където казах - вие ако решите - се обадете.Ще отида още към 8,30 сутринта и сигурно ще изкарам поне до 12-12,30 - ако някой не поиска да пробва колата по-рано де - но това ме съмнява Не знам къде ще хвана място - затова ми звъннете - 0889322781 Явор.Колата е сребриста Брава с хасковски номер и лепенка на форума на задното стъкло. 100% ще е единствената на целия пазар.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
maskarata написа:Казвайте да знам, че утре вечер заминавам за Д-град, а пък там нямам интернет. В неделя отивам на Кауфланд към 10 часа, ша почакам малко и ако няма никой отивам на пазара до колегата Yavor.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Колеги,аз така или иначе ще дойда до Димитровград щото трябва да ходя до пазара за дрехи. Ще се радвам да се видя с колегите от Софето и да се запозная с вас от Димитровград и с колегата Явор. Значи последно остава за 10:00 на паркинга на Кауфланд...Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар