да се съберем на картинг пистата в хасково
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли желаещи за обща среща Хасково и Димитровград?
Collapse
X
-
10 часа е идеално, пазара продължава поне до 12 и 30. Аз съм навит само че не ми идва на акъла къде да се съберем, щото в неделя е голяма лудница в целия град и паяците дебнат. На автогарата е изключено, тя е точно до пазара и е пълно с коли. По-скоро предлагам на паркинга на Кауфлнд или Била те се един до друг и са много близко до пазара. След това имам опция за безплатно паркиране близо до автопазара, но колите може да останат и да походим малко пеш. Айде ако има други предложения казвайте.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:10 часа е идеално, пазара продължава поне до 12 и 30. Аз съм навит само че не ми идва на акъла къде да се съберем, щото в неделя е голяма лудница в целия град и паяците дебнат. На автогарата е изключено, тя е точно до пазара и е пълно с коли. По-скоро предлагам на паркинга на Кауфлнд или Била те се един до друг и са много близко до пазара. След това имам опция за безплатно паркиране близо до автопазара, но колите може да останат и да походим малко пеш. Айде ако има други предложения казвайте.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар