Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ами благодарности колега,ама можеше да се понаправи малко повече снимков материал на по-хубави места,но за съжаление избързахте да си ходите,може би защото не ви светят ксеноните добре или не знам.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ами благодарности колега,ама можеше да се понаправи малко повече снимков материал на по-хубави места,но за съжаление избързахте да си ходите,може би защото не ви светят ксеноните добре или не знам.
Ами имаше 1-2 души, които бързаха, защо - незнам.
Спокойно можеше да останете поне още 2 часа да отидем на някое подобаващо място да си направим общи снимки в движение.Щеше да се получи много яка картинка,защото рядко се събираме толкова коли,не че миналата седмица не бяхме и сигирно сте гледали снимки,но така сте рашили така е станало.Ще има и други такива срещи да се надяваме.Това е красотата на срещите да се наредиме много коли в колона и да всяваме респект. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар