Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви от срещата в Сливен и Карандила.Благодарности.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отзиви от срещата в Сливен и Карандила.Благодарности.

Колеги исках да пусна такава тема,за да се каже колко яко си изкарахме днес.Благодарности на колегата Краси за идеята и реализацията.Получи се перфектна среща и се надявам другата с преспиване да е още по-яка.Очаквам да изкажете и вашите мнения.До нови срещи. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

ами супер си беше
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

много добре видяхме се с колегите от бургас и сливен

Коментар

zigi написа:
        много добре видяхме се с колегите от бургас и сливен
        И Ямбол, и Ямбол Много ми хареса и на мен срещата, въпреки че беше на практика импровизирана, без каквато и да е предварителна организация.Радвам се, че се събрахме доста хора.Очаквам с нетърпение да решим кога ще е следващата подобна среща, която да е с пре(с)пиване Каквото мога, ще помогна за организацията.

Коментар

Просто си беше култово... Среща която оставя много добри впечатления и която допринася за бъдещи идеи за други срещи. В някои случаи като че ли ,тези срещи без някаква предварителна организация са по-лесно осъществими отколкото другите.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Супер си беше.---------Снимките от Princo - темпорален линк, докато Наско ги качи в Галерията:СНИМКИ
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Малко low quality видео материал:http://www.youtube.com/watch?v=nn3Zc...?v=qQRwH5A6tMs , kaто това е крайния резултат: ----------
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много добра среща ! Времето беше супер хубаво,а лично на мен на Карандила на скалите най-много ми хареса.Колегата с пандата направи шоу,ако не бяха и циганите на пистата ... Ама сега не може всичко да е ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е, ся пък циганите...че к’во му беше на Урагана? Какви хубави стартове даваше човека

Коментар

Без коментар
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Снимките от Краси - темпорален линк, докато Наско ги качи в Галерията:СНИМКИ
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

жалко , че ние търновци неможахме да се организираме
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Без коментар
                          хахахах Каза и я сложи страшна среща останах изумен и адски благодаря на всички маняци че всеки допринесе по малко за успешната и реализация нямам търпение да се съберем пак и да поизпелим думи изгорим бензин да си направим някое барбекю да поспим и на трезва глава пак по бегачките :P
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

И аз се надявам да се сбираме и за напред така добре и в по-голям състав.Вероятно следваща среща ще има след празниците или казано другата година.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ами така си е по големите форуми.Радвам се,че имате интерес за още по-масова среща.Да се надяваме да се случи по-скоро.Нямам търпение вече.Ако бях знаел,че няма да се изтрие скоро на колегата Краси темата нямаше да пускам нова,но кво да се прави.Ако някой счете,че не са необходими две теми за тази среща. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X