браво браво само така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хубаво е да се държи на колегиалността. Все пак щом е поет някакъв ангажимент,e препоръчително да се организират нещата и да се отиде да се провери на място. В случая колегите shterbaka и VIN искат ,съдействие от наша страна. Малко неудобно ще е аз да отида ,при условие че съм от Гълъбово а има свободни колеги от Стара Загора,които могат да направят нещо по въпроса. Значи,за пореден път се убеждавам че не се проявява сериозност отностно дадено мероприятие.....Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Хубаво е да се държи на колегиалността. Все пак щом е поет някакъв ангажимент,e препоръчително да се организират нещата и да се отиде да се провери на място. В случая колегите shterbaka и VIN искат ,съдействие от наша страна. Малко неудобно ще е аз да отида ,при условие че съм от Гълъбово а има свободни колеги от Стара Загора,които могат да направят нещо по въпроса. Значи,за пореден път се убеждавам че не се проявява сериозност отностно дадено мероприятие.....Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Колеги,наложи се да ходя до София да карам двигателя и затова неможах да отида в Казанлък.А що се отнася до сериозността,не смятам че не съм сериозен дори мисля че съм най-сериозен за срещите.Писал съм в темата за Копринка,че ще отида ако има някой желаещ да дойде с мен.След като не се появи такъв не съм писал,че ще ходя!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blondi_74
И аз се върнах преди малко, извинявам се, че не присъствах на посещението в Копринка,но бях извън града
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Хубаво е да се държи на колегиалността. Все пак щом е поет някакъв ангажимент,e препоръчително да се организират нещата и да се отиде да се провери на място. В случая колегите shterbaka и VIN искат ,съдействие от наша страна. Малко неудобно ще е аз да отида ,при условие че съм от Гълъбово а има свободни колеги от Стара Загора,които могат да направят нещо по въпроса. Значи,за пореден път се убеждавам че не се проявява сериозност отностно дадено мероприятие.....
Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:V.Vencislavov написа:Хубаво е да се държи на колегиалността. Все пак щом е поет някакъв ангажимент,e препоръчително да се организират нещата и да се отиде да се провери на място. В случая колегите shterbaka и VIN искат ,съдействие от наша страна. Малко неудобно ще е аз да отида ,при условие че съм от Гълъбово а има свободни колеги от Стара Загора,които могат да направят нещо по въпроса. Значи,за пореден път се убеждавам че не се проявява сериозност отностно дадено мероприятие.....
Коментар
-
strajaro написа:V.Vencislavov написа:Хубаво е да се държи на колегиалността. Все пак щом е поет някакъв ангажимент,e препоръчително да се организират нещата и да се отиде да се провери на място. В случая колегите shterbaka и VIN искат ,съдействие от наша страна. Малко неудобно ще е аз да отида ,при условие че съм от Гълъбово а има свободни колеги от Стара Загора,които могат да направят нещо по въпроса. Значи,за пореден път се убеждавам че не се проявява сериозност отностно дадено мероприятие.....Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Аз малко извън темата,ама днеска ще има ли среща ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар