Здравейте на всички, тази седмица ако сте повечко мераклии може да дойда от Нова Загора да се запознаем, макар да карам Алфа Ромео Поне съм в JTD сектата :D
Ела,няма да ни пречиш,освен ако не кадиш като един колега с ТД100. Споко майтапя се!Идвай разбира се ще те очакваме,а и наскоро предстоят все хубави срещи.Може да се включиш с нас!Поздрави!
Нищо не знам до последния момент, затова ме няма там, а ако реша ей го къде е на 15 мин път Ааа криза е, караме икономично, значи 25 мин път Oт 3 дена си мисля за Мултиеър двигател. Ама той Сев е виновен, само ме зарибява.Туй чудо ако гори колкото Мултиджет-а ....... дали няма да се заробя с някой лизинг
Трима музикантиии кантиии само по тиранти рантии свирят в ресторанти рантиии хахаха :П оп ко стаа
Ти що не идваш ве алооооооооо тириририрам рам рам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Стига само наряди,ела да се видим.
Той не идва щото е патрон.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар