Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм ти виждал физиономията от много седмици, но освен ако не си се стопил и за теб палачинките са табу
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не не все същия съм си ами няма как когато имам възможност идвам сега като гледам и за копринка отпадам освобождавам се чак в неделя след обяд а вие до тогава ще сте си тръгнали
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

blondi_74 написа:
        попаров, ако стражаря донесе мед....може да си помисля
        няма да нося мед

Коментар

strajaro написа:
          blondi_74 написа:
          няма да нося мед
          супер

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59316Ако изискам информация за адреса на собственика на автомобила дали ще ми дадат за да му върна рег.табелата.Все пак една пререгистрация си е около70 лв.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

blondi_74 написа:
              strajaro написа:
              blondi_74 написа:
              няма да нося мед
              супер
              как да не е

Коментар

Трима музикантиии кантиии само по тиранти рантии свирят в ресторанти рантиии хахаха :П оп ко стаа
                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Здравейте на всички, тази седмица ако сте повечко мераклии може да дойда от Нова Загора да се запознаем, макар да карам Алфа Ромео Поне съм в JTD сектата :D
                  Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

Welcome си, че съм сам в JTD сектата
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Jivko7777 написа:
                      Здравейте на всички, тази седмица ако сте повечко мераклии може да дойда от Нова Загора да се запознаем, макар да карам Алфа Ромео Поне съм в JTD сектата :D
                      Ела,няма да ни пречиш,освен ако не кадиш като един колега с ТД100. Споко майтапя се!Идвай разбира се ще те очакваме,а и наскоро предстоят все хубави срещи.Може да се включиш с нас!Поздрави!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                        Welcome си, че съм сам в JTD сектата
                        В неделя да си там че имам няколко въпроса

Коментар

popara801 написа:
                          Jivko7777 написа:
                          Ела,няма да ни пречиш,освен ако не кадиш като един колега с ТД100. Споко майтапя се!Идвай разбира се ще те очакваме,а и наскоро предстоят все хубави срещи.Може да се включиш с нас!Поздрави!
                          Хах аз вече от над година и половина ходя на срещите на Алфа Ромео И всички там са много учудени че мойто JTD е като бензин Ей тей на майтап не съм го видял малко черно да изкара, колкото и да го мачкам А в неделя живот и здраве и хубаво време разбира се, ще се видим

Коментар

popara801 написа:
                            Jivko7777 написа:
                            Хах аз вече от над година и половина ходя на срещите на Алфа Ромео И всички там са много учудени че мойто JTD е като бензин Ей тей на майтап не съм го видял малко черно да изкара, колкото и да го мачкам А в неделя живот и здраве и хубаво време разбира се, ще се видим

Коментар

Fresh написа:
                              Трима музикантиии кантиии само по тиранти рантии свирят в ресторанти рантиии хахаха :П оп ко стаа
                              Ти що не идваш ве алооооооооо тириририрам рам рам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Стига само наряди,ела да се видим.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги кога ще има поход.Ако сте навити разбира се.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X