Значи аз все пак да кажа, че гадини няма! Не и нежелани, де. Е сега може да се събуди някой... несамичак... Това обаче е друга тема за дискусия! Бунгалата са с обща външна тоалетна без баня. Има барбикю, но за съжаление няма външно осветление. Добре е да се носи удължител с крушка. Хотела е... всъщност бивша соц. почивна станция - стая с тоалетна/баня. 2 в едно. Има паркинг за колите. Нищо бляскаво, но ако компанията е яка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги......да ви поканя на 29.05.10 от 15.00 на площада ппред стадион "Берое" на "Младите водачи реагират". Наш Принко ще участва в състезанията....ще има и интересни неща за публиката! Тест драйв на Опел и Шевролет, Изложение на коли, състезание за смяна на джанти, тапициране на табло, боядисване на джанта и разни такива авто неща! Ако искате елате да погледате...ще се радвам да видя малко хора с италиянска кръв, че маи ще сме малко иначе Повече инфо за ползващите фацебук-а http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=124907840866958&ref=tsLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_ написа:Колеги......да ви поканя на 29.05.10 от 15.00 на площада ппред стадион "Берое" на "Младите водачи реагират". Наш Принко ще участва в състезанията....ще има и интересни неща за публиката! Тест драйв на Опел и Шевролет, Изложение на коли, състезание за смяна на джанти, тапициране на табло, боядисване на джанта и разни такива авто неща! Ако искате елате да погледате...ще се радвам да видя малко хора с италиянска кръв, че маи ще сме малко иначе Повече инфо за ползващите фацебук-а http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=124907840866958&ref=tsДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
blondi_74
Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъде
Коментар
-
VIN написа:Заповядай аз те каня, те Заралии и без това са несериозниFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:VIN написа:Заповядай аз те каня, те Заралии и без това са несериозниУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
standox_ написа:Колеги......да ви поканя на 29.05.10 от 15.00 на площада ппред стадион "Берое" на "Младите водачи реагират". Наш Принко ще участва в състезанията....ще има и интересни неща за публиката! Тест драйв на Опел и Шевролет, Изложение на коли, състезание за смяна на джанти, тапициране на табло, боядисване на джанта и разни такива авто неща! Ако искате елате да погледате...ще се радвам да видя малко хора с италиянска кръв, че маи ще сме малко иначе Повече инфо за ползващите фацебук-а http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=124907840866958&ref=tsFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blondi_74 написа:Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъдеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
blondi_74
shterbaka написа:Колеги моля ви ако някой знае или чуе да се продава ламаринен гараж в прилично състояние и цена да вика силно че скоро ще ме изритват от този в който съм в момента,благодаря
Коментар
-
blondi_74
vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъде
Коментар
-
blondi_74 написа:shterbaka написа:Колеги моля ви ако някой знае или чуе да се продава ламаринен гараж в прилично състояние и цена да вика силно че скоро ще ме изритват от този в който съм в момента,благодаряHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
blondi_74 написа:vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъдеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъдеFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар