Ако не дойде звънни да те заберем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да Ви покажа една бегачка, която имах удоволствието да покарам и да снимам (10х Принко за фотото):Мазда Кседос (шестак)144ps1100kg и смело казвам, че ще свие сърмите на Стилото., това чудо започва да върви още повече след 6000рпм
Японското си е японско, жалко че дизелите не са им страст
п.с. продава се, тия дни ще пусна обява дето трябва
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
VIN написа:Взехте ли колоните на малчо какво стана? Ако са здрави и за тази цена човек трябва да луд да не ги вземе,ако аз си намеря 16.5 хубави на 30лв. изобщо няма да се замисляAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
.
днес към 17.00ч. и аз бях в вашия град мотах се на мола и се надявах да засека някои от вас че да стане заварката но никои не срещнах по пътя паркирах се на входа да бъда забелязан но цццццц щях да се изкефя да се запознаемпунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
Re: .
georg_ijelev написа:днес към 17.00ч. и аз бях в вашия град мотах се на мола и се надявах да засека някои от вас че да стане заварката но никои не срещнах по пътя паркирах се на входа да бъда забелязан но цццццц щях да се изкефя да се запознаемДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
DragonHeart написа:ей как беше този форумзакойто говорихме
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар