Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито на Вълко и много безаварийни километри днес в Казанлък ли ще сте ?
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Болтове по моргите колкото искаш,за Алфата бях взел 20бр за 15лвЧестито на Вълко
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Irka_fihi написа:
        Emzo, модераторът в теб май още не е умрял! Абе, не ви ли прави впечатление, тука има една колежка Irka_fihi ли е ква е, не я знам, ама много нагло тва парче!Пише по сички теми, и то само простотии, даже и в тая тема е писала, нито е от Стара Загора, нито нищо, нема ли кой да му направи забележка на тва момиче???
        знаем че колежката си онбикаля из темите ама не сърдим споко даже ни е приятно

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Къде и кога ще се събирате за Канзас днес?
          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

без мен нощна съм няма как

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ми няма да спиш ве
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги, имаме ли активни, стационарни камери и ако да, къде са ?Тука Тишо ще даде най-точно инфо :P
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чекайте ся всички наред:Донче, и на теб да ти е жива и здрава щерката и много да я слушаш! Принко - да ти е честита книжката и умната с педала на газта! Венци, батка, сичко праим - и палачинки, и баници, и боб с наденица, и мусака и т.н. :D Митяя, да са ти честити на теб джантетата, ама по "другия" въпрос ко праим? А, и на оная шматка Irka_fihi съм й пратила едно лично да не се прай на мноо отворена, ма нищо не ми отговори.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Чекайте ся всички наред:Донче, и на теб да ти е жива и здрава щерката и много да я слушаш! Принко - да ти е честита книжката и умната с педала на газта! Венци, батка, сичко праим - и палачинки, и баници, и боб с наденица, и мусака и т.н. :D Митяя, да са ти честити на теб джантетата, ама по "другия" въпрос ко праим? А, и на оная шматка Irka_fihi съм й пратила едно лично да не се прай на мноо отворена, ма нищо не ми отговори.
                    Ами не е редно да ти отговарям тук,но мерси най-напред за честитката и на 90% ще стане..Отиваме на гости.Колеги среща на изхода за Казанлък в 12:10 срещу чешмата.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Колегите,имам си вече джантички!!!Някои вече ги видяха как стоят,други по-нататък до ден,два.Стана тъмно,а не ми се правят снимки с моя ши.ан телефон.Добре стоят.Мерси на Тянката за вниманието.Купих си по-дълги болтчета,че моите малко хващат.За утре пишете с кой какво?
                      моля пак заповядай.Искам снимки ( Не че не съм виждал тая гледа вече де,но все пак )
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        popara801 написа:
                        Колегите,имам си вече джантички!!!Някои вече ги видяха как стоят,други по-нататък до ден,два.Стана тъмно,а не ми се правят снимки с моя ши.ан телефон.Добре стоят.Мерси на Тянката за вниманието.Купих си по-дълги болтчета,че моите малко хващат.За утре пишете с кой какво?
                        моля пак заповядай.Искам снимки ( Не че не съм виждал тая гледа вече де,но все пак )
                        Хайде ето малко с по.но качество,че телефона ми не е хубав ама стават:
                        Прикачени файлове
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Вълко,честита ти книжка баце.Само убавици да се возят при тебе.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да са ти честити джантите Митак , честита книжка на малкия принц и безаварийно шофиране За съжаление два дни съм на работа, днес пропуснах срещата , ама за утре се надявам да се впиша, звъннете ми за всеки случай, дано да успея, нека Пецата ако е там да пие едно и заради мен, че той знае какво пия.... Васкони напоследък май само нощни смени кара..не му е чиста работата като уточните час за утре свиркайте

Коментар

Здравейте колеги и от мене. Да честитя специално на Princo,успешно взетите шофьорски изпити и книжка. Митак и на тебе честито ти джанти и много добре изглеждат в действителност За утре,бях предложил идея за Гълъбово за среща-барбекю с бира Който иска да заповяда!
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
                                Колеги, имаме ли активни, стационарни камери и ако да, къде са ?Тука Тишо ще даде най-точно инфо :P
                                В града няма активниииии
                                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Working...
                                X