Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Криза, кризааааа.Я ми обяснете нещо:Сега като махна железните джанти и сложа лети, други болтове ли ще ми трябват ?А ако искам да сложа 4х100 , какви болтове се слагат ?п.с. Пеца измий джантите да ги снимам, че напират
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не се занимаваи с 4х100 по принцип стават ама като гледам из форума не се препоръчва. За болтовете трябва да се мери на място може да станат твоите но може и да доидат малйо къси, зависи от джантите.п.с. Да не намери някакви джанти в Зарата

Коментар

Питам профилактично Каква бас каса ще слагаш ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито на Принко !Колега, вече умната и започвай да стягаш колата.Честита ти книжка още веднъж.Пия кола лайт
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Emzo, модераторът в теб май още не е умрял! Абе, не ви ли прави впечатление, тука има една колежка Irka_fihi ли е ква е, не я знам, ама много нагло тва парче!Пише по сички теми, и то само простотии, даже и в тая тема е писала, нито е от Стара Загора, нито нищо, нема ли кой да му направи забележка на тва момиче???
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Emzo, модераторът в теб май още не е умрял! Абе, не ви ли прави впечатление, тука има една колежка Irka_fihi ли е ква е, не я знам, ама много нагло тва парче!Пише по сички теми, и то само простотии, даже и в тая тема е писала, нито е от Стара Загора, нито нищо, нема ли кой да му направи забележка на тва момиче???
              Абе и аз съм забелязал ,че се разкарваш като цветарка от място на място Ами мадам,да попитам .......... а вие можете ли да правите палачинки Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
                Криза, кризааааа.Я ми обяснете нещо:Сега като махна железните джанти и сложа лети, други болтове ли ще ми трябват ?А ако искам да сложа 4х100 , какви болтове се слагат ?п.с. Пеца измий джантите да ги снимам, че напират
                Болтовете са към 60 лв.. до колкото знам. И аз исках да слагам 4х100 ама поразпитах тук-там и от никой не съм чул добри отзиви
                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Ми аз ще спестя 60лв ако взема 4х100 и ще ги дам за болтове и пак ще съм прецакан.Хаха. Ясна работата.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито на Princo, много безавариини километри да навъртиш и никога да не ти я взимат ти пожелавам.

Коментар

emzo написа:
                      Питам профилактично Каква бас каса ще слагаш ?
                      Нещо мънинко, не от големите лудници дето го правят някой басчето е MTX 12"

Коментар

Oooo да, къв модел ?Абе аре утре ще го видим, ония ден слушах един мтх 12" и то в кофти кутия и много ми хареса.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колегите,имам си вече джантички!!!Някои вече ги видяха как стоят,други по-нататък до ден,два.Стана тъмно,а не ми се правят снимки с моя ши.ан телефон.Добре стоят.Мерси на Тянката за вниманието.Купих си по-дълги болтчета,че моите малко хващат.За утре пишете с кой какво?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                            аз скоро ги мих (по коледа)

Коментар

кои са тея дето ги видяха я сподели и кога ще почерпиш

Коментар

Ще почерпи утре в Кзанлък, по една чорба...

Коментар

Working...
                                X