Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vaskoni_1980 написа:Princo написа:Принко ще влиза в болница.Май,още не се знае.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:vaskoni_1980 написа:Princo написа:Принко ще влиза в болница.Май,още не се знае.
Коментар
-
Princo написа:vaskoni_1980 написа:Princo написа:Принко ще влиза в болница.Май,още не се знае.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
съжалявам много че спамя но ми трябва помощ от колегите които са от стз изкам да знам има ли във стз такъв панел изпакнал за сдто само това несъм писал на ЛС заради това че са много хора и немога да ги питан сички сори пак за спама плс кажете ми ако знаете има и снимка да знам че има такава тема никои неми отг затова се обръщам кам вас
Коментар
-
Princo написа:vaskoni_1980 написа:Princo написа:Принко ще влиза в болница.Май,още не се знае.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
emzo написа:Знаете ли, че Вълко е най-редовния в срещите ?Има само един пропуск, трябва да му измислим награда.Предлагам да му осигурим кофи, веро, гъби и вода и да ни измие колитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар