Тъй де, навик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
strajaro написа:blondi_74 написа:strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :D
Коментар
-
blondi_74 написа:strajaro написа:blondi_74 написа:strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:blondi_74 написа:strajaro написа:blondi_74 написа:strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :D
Коментар
-
strajaro написа:popara801 написа:blondi_74 написа:strajaro написа:blondi_74 написа:strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blondi_74
стражаря никога не спи Митак, ти си перфектен драйвър (и танцьор бих казала, като гледах снимките от Ичера..), няма спор само че банда, утре няма да мога да дойда в 17.00, имам ангажимент след 16.30, а после става късно, сори
Коментар
-
Колеги добра ли е идеята, срещите да са от сега в 17:00ч.? Просто защото все още малко рано се стъмва и не остава време за шоу като се съберем на дадена среща. Към май месец евентуално да променим часа а за сега да си останат в 15:00ч. Все пак мнозинството да реши!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
strajaro написа:popara801 написа:Добре де последно в 16:30 часа и който дошъл дошъл така ли???Предлагам в 16:30 да сме там и диагностики тва онова ще стане 17 и който дошъл,дошъл отлитаме!!!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар