shterbaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :D
Коментар
-
blondi_74 написа:strajaro написа:shterbaka написа:BUMAR написа:Здравеите на всички.В неделя има Ф1 от 14 до 16ч. Защо не направим срещата към 16.30ч? Аз ще гледам как ФИАТ /ферари/ ги мачка :D
Коментар
-
Не смея Статистика за днескашния ден:- почистен интеркулер- почистени всички въздуховоди- нов въздушен филтър- нови скоби- имам си емблема вече - 10x to FreshМалък списък ама цял ден и .... ми се ... ......Остана тротъл боди-то, ама се мръкна.Естествено я тествах до Ягода и Q7, X5 оставаха отзаде p.s. добре че не ги настъпваха Утре ако мога да мръдна, ще дойда на срещата в 15.00.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Не смея Статистика за днескашния ден:- почистен интеркулер- почистени всички въздуховоди- нов въздушен филтър- нови скоби- имам си емблема вече - 10x to FreshМалък списък ама цял ден и .... ми се ... ......Остана тротъл боди-то, ама се мръкна.Естествено я тествах до Ягода и Q7, X5 оставаха отзаде p.s. добре че не ги настъпваха Утре ако мога да мръдна, ще дойда на срещата в 15.00.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
emzo написа:Не смея Статистика за днескашния ден:- почистен интеркулер- почистени всички въздуховоди- нов въздушен филтър- нови скоби- имам си емблема вече - 10x to FreshМалък списък ама цял ден и .... ми се ... ......Остана тротъл боди-то, ама се мръкна.Естествено я тествах до Ягода и Q7, X5 оставаха отзаде p.s. добре че не ги настъпваха Утре ако мога да мръдна, ще дойда на срещата в 15.00.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар