Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIN написа:
    Как е банда? Да вземете да лепнете някои стикер на колежката blondi_74 че днес за малко да я подмина без да поздравя добре че загледах бравото
    само да направим

Коментар

Аз имам, голям.Напомнете ми да го взема, без това няма да го лепя.Не ме кефи.Принко може да ми напомни, той най-млад и най-помнещ.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Аз имам, голям.Напомнете ми да го взема, без това няма да го лепя.Не ме кефи.Принко може да ми напомни, той най-млад и най-помнещ.
        Добрееееем.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

принко днес купи ли диск или забрави

Коментар

strajaro написа:
            принко днес купи ли диск или забрави
            Забравих естествено ! А като ти казах в скайп,да ми напомниш да купя ? Ти напомни ли ми ? НЕ ! Сяяя,утре ще купя диск ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
              емзо на този човек ли се надяваш да ти напомниЗабравих естествено ! А като ти казах в скайп,да ми напомниш да купя ? Ти напомни ли ми ? НЕ ! Сяяя,утре ще купя диск ... Wink

Коментар

emzo за неделя да се разберем нещо???
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Неделя май няма да съм в града, ама Събота съм на линия.Ша го измислим бе.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Неделя май няма да съм в града, ама Събота съм на линия.Ша го измислим бе.
                    добре
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колеги,за събота ще се разберем ли нещо???
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

VIN написа:
                        Как е банда? Да вземете да лепнете някои стикер на колежката blondi_74 че днес за малко да я подмина без да поздравя добре че загледах бравото
                        Имаш набито око, аз те познах чак като се усмихна :D между другото от днес съм вече и на бензин, сложих помпата и тази вечер направих пробна обиколка

Коментар

blondi_74 написа:
                          VIN написа:
                          Имаш набито око, аз те познах чак като се усмихна :D между другото от днес съм вече и на бензин, сложих помпата и тази вечер направих пробна обиколка
                          И как беше?Бега ли повече ся?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            blondi_74 написа:
                            VIN написа:
                            И как беше?Бега ли повече ся?
                            Още не мога да и се нарадвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 , обиколих града няколко пъти , не е като на метан, в събота ще видиш

Коментар

Сещам се за думите на един колега с 1.8 ....... Ламята СпаскА
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Сещам се за думите на един колега с 1.8 ....... Ламята СпаскА
                                ми ламя ама поне бяга когато искам

Коментар

Working...
                                X