Ами в Стара Загора да бъде пролетната среща. Ама нещо организацията куца,организациятаа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="la squadra azzurra"]Младежи, туй какво е дето сте го написали за пролетна среща в Зарата? Я споделете, какво ви се върти из главите [/quote ами нали сме горе доло централна БГ да е тук ама нямаме свободни хора да се ангажиратДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
shterbaka написа:Ами трябва някой да пусне една анкета да се види колко желаещи има,без бройка никаква организация неможе да се направи.Но кой ще е този се пита?Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
blondi_74
-
Благодарим за линка колежке... Навсякъде може,това е въпрос на желание. Ако се вижда трудно,по самостоятелно да се поемат инициативи за такива мероприятия дайте тогава с общи усилия да направим нещо. Ако и тогава никой не иска,не знам повече какво да правим.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Ако искате, можем ей тука www.zelenika-bg.com да си спретнем една пролетна, регионална срещичка с преспиване. Познати са ми, мисля, че и отстъпка ще имаме. Малко ще ви е далечко на вас, ама може да цепите през Ямбол и през други алтернативни пътчета. Снощи пуснах линка и при нашите, ако им хареса, може да се организираме нещоAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар