Аз трябва да зная поне месец по рано кога ще бъде,за да пиша компенсация.Иначе с тия дневни-нощни........А болничните ги плащат след 3 месеца и ми идва на нагорнище.
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
[quote="la squadra azzurra"]Младежи, туй какво е дето сте го написали за пролетна среща в Зарата? Я споделете, какво ви се върти из главите [/quote ами нали сме горе доло централна БГ да е тук ама нямаме свободни хора да се ангажират
абе батко аз съм същия като BUMAR вързан и с време и с почивки,да се навие някой и ще му помогна с каквото мога пък и другите,никой няма да го остави да вие като гладен вълк през зимата
Благодарим за линка колежке... Навсякъде може,това е въпрос на желание. Ако се вижда трудно,по самостоятелно да се поемат инициативи за такива мероприятия дайте тогава с общи усилия да направим нещо. Ако и тогава никой не иска,не знам повече какво да правим.
Ако искате, можем ей тука www.zelenika-bg.com да си спретнем една пролетна, регионална срещичка с преспиване. Познати са ми, мисля, че и отстъпка ще имаме. Малко ще ви е далечко на вас, ама може да цепите през Ямбол и през други алтернативни пътчета. Снощи пуснах линка и при нашите, ако им хареса, може да се организираме нещо
Коментар