Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А тия бобинки,ако са за свещите са мноооого скъпи/от 110 до 260лв на бр. зависи от марката/-нови.1.8 и HGT мисля , че са еднакви.тел.в Сокол-0888409423HGT там има.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
      А тия бобинки,ако са за свещите са мноооого скъпи/от 110 до 260лв на бр. зависи от марката/-нови.
      Недей така стряска момичето.За 50-тина лева най-много вървят втора ръка тук по форума.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

strajaro написа:
        blondi_74 написа:
        popara801 написа:
        да бе нали сме колеги.Трябва да се уважаваме! :D
        естествено, нали първо с теб се запознах, само че сега вече съм за никъде, изгоряха ми днес две бобинки и не смея да я карам, цял ден съм по борсите само моят модел бил с такива, защото е 1.8, на 1.6 са други, а бравата е с една цяла и ги няма, приемам съвети и препоръки
        нови ли искаш или втора ръка
        новите ми идват в повече, най-вероятно ще са втора ръка

Коментар

popara801 написа:
          BUMAR написа:
          А тия бобинки,ако са за свещите са мноооого скъпи/от 110 до 260лв на бр. зависи от марката/-нови.
          Недей така стряска момичето.За 50-тина лева най-много вървят втора ръка тук по форума.
          да ама да им иска някаква гаранция да не са като твойте и мойта е в бокса до сега я мъчихме
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

blondi_74 написа:
            popara801 написа:
            да бе нали сме колеги.Трябва да се уважаваме! :D
            естествено, нали първо с теб се запознах, само че сега вече съм за никъде, изгоряха ми днес две бобинки и не смея да я карам, цял ден съм по борсите само моят модел бил с такива, защото е 1.8, на 1.6 са други, а бравата е с една цяла и ги няма, приемам съвети и препоръки
            споко всичко ще се нареди

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
              BUMAR написа:
              Митак, BUMAR е прав, ако е нова едната е 150, а моите са общо четири, добре че изгоряха само две, обещаха да ми изпратят утре от тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43850 човека изглежда коректен

Коментар

Точен е да.Васко , кво и стана пък ся на колата ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

иска диагностика от специалисти като теб и Вълко

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Blondi,Сокол е на 40 км,можеще да прелетим и да пробваме на място. Съвет/искаи опсия да пробваш,преди да платиш,те се сменят за 2мин/.Успех.
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Лет ит сноу, ооооо, лет ит сноу:http://www.youtube.com/watch?v=INYDXoKFUjs
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И тука беше така ама сега спря да вали. Това го снимах в понеделник като идвах към Зарата.....http://www.btv.bg/videos/users_matter.pcgi

Коментар

BUMAR написа:
                          Blondi,Сокол е на 40 км,можеще да прелетим и да пробваме на място. Съвет/искаи опсия да пробваш,преди да платиш,те се сменят за 2мин/.Успех.
                          благодаря ти за предложението, той ми обеща да ги пробва и по принцип работят, днес ги смених, тръгна добре, на моменти звука на двигателя леко се променя, но сега поне съм в движение

Коментар

браво честито

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

мислете къде ще ходим в неделя някой иска ли да ходим извън града

Коментар

да ако ми оправят колата

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X