Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    определено ми хареса разходката, макар че като влязохме в гробищата леко се притесних :D
    хе хе споко де другия път ще те заведем на по приятно място
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

standox_ написа:
      Ех как исках да дойда....но нищо! vaskoni_1980 и аз бях на аязмото днес...как не сме се засекли
      ми незнам около 2 часа бях там малко врътки след пързалянето с найлон и се прибрах полсе на среща и така истърва днес беше прекрасно

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Eeee готина е станала срещата колеги,браво на вас! Така като гледам от снимките май съм итървал шоуто. E нищо някой друг път,а отсъствието ми беше по независещи от мен обстоятелства.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

ами нищо простено ти е знаеш как е ама ще трябва да се отчетеш какво мислите за една пролетна среща в СтЗ?да оргабизираме а?Все пак Стара Загора си е централна точка в БГ и мисля че ще е добре да е тук ?

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ами че това отдавна се говори като идея,просто трябва да се съберем,да решим единодушно и да се осъществи в кряйна сметка съответната идея
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Ами да става трябва на следващата да го обсъдим и да изберем отговорник аз се сещам за един с главно Е..ама трябва да го попитаме дали иска.......

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                blondi_74 написа:
                определено ми хареса разходката, макар че като влязохме в гробищата леко се притесних :D
                да си вземам ли винетка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  Ами да става трябва на следващата да го обсъдим и да изберем отговорник аз се сещам за един с главно Е..ама трябва да го попитаме дали иска.......
                  Ако е тоя,за дето си мисля,направо го отпишете.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ами да той е ама дали ще иска?

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

blondi_74 написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      blondi_74 написа:
                      ами може и да ти потрябва ама ако не излизаш извън града недей с някой от нас ще дойдеш

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        ами да той е ама дали ще иска?
                        Е не знам бе.Той ще си каже на срещата.Просто предполагам,какъв ще е отговора.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          blondi_74 написа:
                          vaskoni_1980 написа:
                          blondi_74 написа:
                          ами може и да ти потрябва ама ако не излизаш извън града недей с някой от нас ще дойдеш
                          мама ме пуска само до табелата, ама ще взема една винетка за всеки случай :D

Коментар

Не знам кой ще е отговорника (знам само че няма да съм аз), но да му мисли
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

добре кажи на майка си че ще се опитаме дане те отдалечаваме от града ама само ще опитаме

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Каза ..... Васко Синьото Око p.s. поне сте в един тон с колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X