Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

shterbaka написа:
    Много си прав strajaro,тази седмица ще има ли някой на Техномаркет?
    Да. :P
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo, ако случайно забравя - вземи си лаптопа - зареден и ми напомни да си взема хай-тех апаратурата.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

shterbaka написа:
        Много си прав strajaro,тази седмица ще има ли някой на Техномаркет?
        винаги има

Коментар

хубаво ще е пролетната среща да е в Стара Загора ама да видим какво мислят другите колеги?
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
            хубаво ще е пролетната среща да е в Стара Загора ама да видим какво мислят другите колеги?
            Ами ако сте сериозни и почнете да организирате вече може и да стане. Примерно анкетка с мястото да пуснете вече. Да пуснете предложения за 2-3 места за избор(има възможност) може и да стане. ВИнаги ще има тъкива , които ще негодуват за мястото. Вижте как се събрахме на Ичера. Няма да има никога угодия на всички за мястото, но Зарата все пак се пада централно и не е в някой край от България. Поздрави и обсъждайте сериозно темата като се събере да ни организирате напролет. Времето си върви.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

честит ви сняг утре ще има ли среща

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ела да видим ксенона,че ме запали! А дали ще стане добре на лупи/марея/?
                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                  Колегата Венциславов е с ксенон на мареа.Много добре е на лупи.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

BUMAR написа:
                    дааа много добре му стоят

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В тоя студ и пари да ми давате, нищо не монтирам :mrgren:Намерих/купих си маховик, 1/3 от проблемите са ми решени.......
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

браво честито

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Който има здрав съединител - марш на полигона на Хрищени !

Коментар

а моя е за смяна така че хайде

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооооооооооооооо талибани как сте веееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ????????? Аз тъкмо се връщам от работа и ще ходя до Метро голем кеф е в момента.Не моа да зацепя.Утре всички на линия.Взимаме си по едно кафе и на полигона за големото разцепване,ако голфаджиите не са разцепили снежната покривка.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Кво праите ве пичове как е при вас? Тука трупа здраво сняг а отдолу е лед и няма зацепване, много трудно се управлява. За утре ще пропуснем че съм сам с малкия и няма кои да го гледа а скоро беше болен и да не го изкарвам на вън. За другата седмица дано да съм свободен. Да направите шоу утре на полигона че този сняг може да последния да качи Princo снимки а може и клипове да направите. Поздрави!

Коментар

Working...
                                X