Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didoterziev написа:
    Нарочен има ама трябва да дойдете до ПД
    там съм само кажи къде

Коментар

Че кво ми се карате бе???Аз си пия там кафенце.А и почти всички спират там на тротоара половината кола.Мали и засраховка нямам.Добре,че не си ме нацелил.И май се замислям да си направя застраховка каско,че много новаци по пътя.хахаха
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Че кво ми се карате бе???Аз си пия там кафенце.А и почти всички спират там на тротоара половината кола.Мали и засраховка нямам.Добре,че не си ме нацелил.И май се замислям да си направя застраховка каско,че много новаци по пътя.хахаха
        Аз не те нацелих,ама отпреде имаше място.Единствен ти беше гъзар,спрял пред кафето !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

popara801 написа:
          колега нали е криза така разправят хоратаи да се похваля от днес с винетка и каско

Коментар

слаба активност дайте малко желаниепредлагам в неделя да идем в пловдив

Коментар

strajaro написа:
              слаба активност дайте малко желаниепредлагам в неделя да идем в пловдив
              Стига бе аз предлагам да идем в Чирпан.
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

[27.1.2010 г. 19:10:11] Вълко: predi malko ta skivax do AG’to s FIat ...[27.1.2010 г. 19:10:52] Вълко: lyd li si e mom4e ? kak moje da kara6 FIAT honda e istinata !П.П. Срам и позор ! Оставам на колегито да го довършат. тцтцт нямам думи
                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Тва е скалъпено.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мхмм така викат виновниците
                    А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Кво става е банда???Ще ходим ли в Пловдив?Мене много ми се ходи аре д вървим,а?
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        да ще ходим

Коментар

strajaro написа:
                          didoterziev написа:
                          Нарочен има ама трябва да дойдете до ПД
                          там съм само кажи къде
                          чакаме ви, а първото питие за всеки от Зарата е от мен, събираме се в Занзибар след 15.15Може би ще се събираме на стадиона в 15.00 и от там ще тръгваме, ама не е сигурно

Коментар

strajaro написа:
                            popara801 написа:
                            да ще ходим
                            Тъй ли ? Аз не знам още пък ти си го решил вместо мене
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              strajaro написа:
                              popara801 написа:
                              да ще ходим
                              Тъй ли ? Аз не знам още пък ти си го решил вместо мене
                              все някой трябва реши а гледам неможетеи реших да помогна с избора

Коментар

браво на всички
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X