да бе а аз бях на село и работих пфууууууууууу нищо аз съм, си с вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тъй като момчетата от Пловдив нещо се почесват, и никой нищо не казва за обща среща в Чирпан, както предложих, може другата седмица да се видиме в Ст. Загора направо, даже аз ще пробвам да им промия мозъците на хората от Сф, като се връщаме от Ичера, направо да дойдеме на среща във вашия град.
Коментар
-
ogi28b написа:Тъй като момчетата от Пловдив нещо се почесват, и никой нищо не казва за обща среща в Чирпан, както предложих, може другата седмица да се видиме в Ст. Загора направо, даже аз ще пробвам да им промия мозъците на хората от Сф, като се връщаме от Ичера, направо да дойдеме на среща във вашия град.
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:Тъй като момчетата от Пловдив нещо се почесват, и никой нищо не казва за обща среща в Чирпан, както предложих, може другата седмица да се видиме в Ст. Загора направо, даже аз ще пробвам да им промия мозъците на хората от Сф, като се връщаме от Ичера, направо да дойдеме на среща във вашия град.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Airfan написа:ogi28b написа:Тъй като момчетата от Пловдив нещо се почесват, и никой нищо не казва за обща среща в Чирпан, както предложих, може другата седмица да се видиме в Ст. Загора направо, даже аз ще пробвам да им промия мозъците на хората от Сф, като се връщаме от Ичера, направо да дойдеме на среща във вашия град.
Коментар
-
Airfan написа:Princo написа:Airfan написа:ogi28b написа:Тъй като момчетата от Пловдив нещо се почесват, и никой нищо не казва за обща среща в Чирпан, както предложих, може другата седмица да се видиме в Ст. Загора направо, даже аз ще пробвам да им промия мозъците на хората от Сф, като се връщаме от Ичера, направо да дойдеме на среща във вашия град.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар