Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Васко в неделя на срещата ще се разберем как ще пратиш парите на Краси за Ичера.А за неделя има ли много мераклии или обичайните заподозрени???
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Васко в неделя на срещата ще се разберем как ще пратиш парите на Краси за Ичера.А за неделя има ли много мераклии или обичайните заподозрени???
      Може и на място да се плати нощувката.Да се запише в списъка да имаме представа за бройката
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
        Аз сигурно ще дойда.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ония дето само чете,каза че и той ще дойде.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
            Ония дето само чете,каза че и той ще дойде.
            Кажи му да не чете само ами да попише малко.Има нужда от неговите полезни теми.А и все пак е основател на темата.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

момчето стачкува

Коментар

Вижте какво интересно нещо пише тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=594406#594406

Коментар

ееееее ами супер ще се видим
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

След Ичера в Чирпан!!!Да да да. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако е по-отрано да,но ако е станало времето след 15:00 ч. аз отпадам от групата за Чирпан.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

какво ще правите в чирпан???за утре не знам дали ще дойда имам ангажимент но ако успея съм там
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          какво ще правите в чирпан???за утре не знам дали ще дойда имам ангажимент но ако успея съм там
                          Ами ще садим картофите.Бъзикам се бе погледни две-три мнения по-нагоре и ще разбереш.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Днес присъстваха:Емзо,Принко,Зиги,Попаров,Стражаро и Бобти.Както и осъществихме виртуална връзка с колегата Венциславов,та и той присъстваше.Другите да си пишат сами НЕизвинени ! За колегите от Сливен,могат само да съжаляват,че не дойдоха.Щяхме им направим фрее диагностика,но следващия път да са на линия,лаптопа пак ще го носим !

Коментар

А честито и на недошлите на срещата и от мен.Ако бяхте дошли щяхте да видите новия ми акумулатор,както и на малкия новия лаптоп.Не че сте пропуснали кой знае какво,но можеше малко повече уважение от ваша страна.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Както се вижда,понякога разстоянието не е от значение. Среща пак си имаше,за което благодаря на колегите. За тези които не са присъствали поради една или друга пречина или пък четат а не пишат,само мога да кажа че не е страшно да присъстват на някоя от нашите срещи в Стара Загора.
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X