без мен за Хрищени за неделя можеби да ама утре на полигона няма как
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Попаров си е дал по-горе номера.Да не стане като тази неделя,да влезнем и да не ни намери колегата.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:vaskoni_1980 написа:как сте колеги как върви записването за зимната среща аз още не съм питал Шефа и незнам
Коментар
-
И аз съм за Хрищени,но няма да ме има.Весело изкарване.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Специално за колегата VesMil, ако чете тук да заповяда тази седмица на среща на паркинга да се запознаем че може и да е идвал,но не се сещам и да се събираме по-често че тая зима все по слаби срещите стават.Това се отнася и за други колеги от Стара Загора и региона.Всеки е добре дошъл мисля не е много трудно да се отиде на такава среща и не е свързано с големи разходи.До неделя успех и късмет на всички колеги. :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Специално за колегата VesMil, ако чете тук да заповяда тази седмица на среща на паркинга да се запознаем че може и да е идвал,но не се сещам и да се събираме по-често че тая зима все по слаби срещите стават.Това се отнася и за други колеги от Стара Загора и региона.Всеки е добре дошъл мисля не е много трудно да се отиде на такава среща и не е свързано с големи разходи.До неделя успех и късмет на всички колеги. :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:popara801 написа:Специално за колегата VesMil, ако чете тук да заповяда тази седмица на среща на паркинга да се запознаем че може и да е идвал,но не се сещам и да се събираме по-често че тая зима все по слаби срещите стават.Това се отнася и за други колеги от Стара Загора и региона.Всеки е добре дошъл мисля не е много трудно да се отиде на такава среща и не е свързано с големи разходи.До неделя успех и късмет на всички колеги. :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
а за колегите които незнаят и които знаят оправих си колата е готова за много пързалянесчупен скоростен лост хахах колко ли сила е необходима а Митак извинявай че те събудих рано ама ......... знаеш как е беше наложително
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:а за колегите които незнаят и които знаят оправих си колата е готова за много пързалянесчупен скоростен лост хахах колко ли сила е необходима а Митак извинявай че те събудих рано ама ......... знаеш как е беше наложително
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар