Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

без мен за Хрищени за неделя можеби да ама утре на полигона няма как
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Princo написа:
      Попаров си е дал по-горе номера.Да не стане като тази неделя,да влезнем и да не ни намери колегата.
      Колега Princo,много хубава снимка на аватара ти.Харесва ми.Също като каките в Елмаза които се снимат в огледалото.Много е ефектно и аз мисля да си направя. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        vaskoni_1980 написа:
        как сте колеги как върви записването за зимната среща аз още не съм питал Шефа и незнам
        Колега,питай Шефката и да я убедиш за 16-ти и тва не е зимна среща,а национална за сплотяване на редиците.А за утре като гледам временцето може да си спретнем една леко извънредна срещичка на полигона в Хрищени.Желаещи???
        може колега попаров за такива сбирки съм за

Коментар

И аз съм за Хрищени,но няма да ме има.Весело изкарване.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Специално за колегата VesMil, ако чете тук да заповяда тази седмица на среща на паркинга да се запознаем че може и да е идвал,но не се сещам и да се събираме по-често че тая зима все по слаби срещите стават.Това се отнася и за други колеги от Стара Загора и региона.Всеки е добре дошъл мисля не е много трудно да се отиде на такава среща и не е свързано с големи разходи.До неделя успех и късмет на всички колеги. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              Специално за колегата VesMil, ако чете тук да заповяда тази седмица на среща на паркинга да се запознаем че може и да е идвал,но не се сещам и да се събираме по-често че тая зима все по слаби срещите стават.Това се отнася и за други колеги от Стара Загора и региона.Всеки е добре дошъл мисля не е много трудно да се отиде на такава среща и не е свързано с големи разходи.До неделя успех и късмет на всички колеги. :D
              Митак прочетох ти мнението за Зимната национална среща. Май не си само ти така. И аз като седна първо чета тази тема. Като видях как изглежда механата и ми потекоха лигите. Така ,че живи и здрави ще избухнем на 16.01. А м/у другото аз се надявам и да има сняг , че да е по-весело.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                popara801 написа:
                Митак прочетох ти мнението за Зимната национална среща. Май не си само ти така. И аз като седна първо чета тази тема. Като видях как изглежда механата и ми потекоха лигите. Така ,че живи и здрави ще избухнем на 16.01. А м/у другото аз се надявам и да има сняг , че да е по-весело.
                Ами така е в маняци сме се превърнали. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

дайте идея за утре къде да ходим

Коментар

Пишете едно Лично съобщение /да не забравя/,ако не ме домързи утре и Аз ще дойда.

Коментар

VesMil написа:
                      Пишете едно Лично съобщение /да не забравя/,ако не ме домързи утре и Аз ще дойда.
                      КАКВО ЗНАЧИ ДА ТЕ ДОМЪРЗИ колега...............................

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

а за колегите които незнаят и които знаят оправих си колата е готова за много пързаляне счупен скоростен лост хахах колко ли сила е необходима а Митак извинявай че те събудих рано ама ......... знаеш как е беше наложително

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

strajaro написа:
                          а на теб къде ти се ходи ???

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            а за колегите които незнаят и които знаят оправих си колата е готова за много пързаляне счупен скоростен лост хахах колко ли сила е необходима а Митак извинявай че те събудих рано ама ......... знаеш как е беше наложително
                            Няма проблем нали за тва сме колегите тук и навсякъде да си помагаме и да разчитаме един на друг.Съжалявам,че не можах да ти помогна с каквото и да е,но ако беше 2 седмици по-рано да не я бях продал,щяхме да свършим работата.Но щом си се оправил СУПЕР.Утре на линия,да не забравите. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              strajaro написа:
                              а на теб къде ти се ходи ???
                              къде ли не

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                VesMil написа:
                                КАКВО ЗНАЧИ ДА ТЕ ДОМЪРЗИ колега...............................
                                Еми каквото значи, днес е неделя и е време за почивка!

Коментар

Working...
                                X