Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Е*ати тъпия сняг ! Абе честит да ни е ама ми обърка плановете.Та кога сме на кафенце ?Принкович задето ми докара тоя сняг ..... ша ма черпиш днеска !
    Аре стига бе кво му е на снежеца?В 11 часа отиваме на кафенце,после на дрифтче и после в гаража за ремонт.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

честит сняг колеги ************************** ************************* *************************
      Fiat Punto 1.7TD
      Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Живко написа:
        честит сняг колеги ************************** ************************* *************************
        Ами честит и на тебе.Ела на по кафенце след час и половина на Трафика ако нямаш работа. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Който има гараж, аз нямам
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тези дето си нямаме гаражи няма да ни се чупят колите
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Бе тя не е счупена ама исках ей това да направя:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44299
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и сега какво срещите се местят в събота по обяд така ли да разбирам?

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не бре, т’ва е извънредно кофи тайм, заради сноу бурята дето е вънка.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тези наши колеги от казанлък няма ли да благоволят да дойдат? някой знае ли?

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не, несериозна работа, ама може ние да идем ?30км са нищо.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ще дойда,ама ще стоя или в кафето или в колата,на топло,че съм с БРОНХИТ.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          Аз ще дойда,ама ще стоя или в кафето или в колата,на топло,че съм с БРОНХИТ.
                          три завоя с ръчна и си излекуван хахаххах

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Старшия добре, че не чете форума ..... май..... няма да види Типо-ка наш Принкович
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Старшия добре, че не чете форума ..... май..... няма да види Типо-ка наш Принкович
                              Чете го ! А вие господине ще спрете ли да спамите ?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Живко написа:
                                благодарим

Коментар

Working...
                                X