Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, с повечето от вас се познаваме. В тази връзка ползвам темата ви, за да кажа на колегата strajaro, че при следващ подобен пост за колега има от мен предупреждение. Хайде със здраве.

Коментар

naskobg написа:
      Колеги, с повечето от вас се познаваме. В тази връзка ползвам темата ви, за да кажа на колегата strajaro, че при следващ подобен пост за колега има от мен предупреждение. Хайде със здраве.
      неможах да разбера смисъла

Коментар

strajaro написа:
        naskobg написа:
        Направих ви нова тема,т.е Емо ви е направи,понеже беше пълна със Спам!Кому е нужно сега да продължаваш да е цапаш,и какво толкова имаш против Венци?При следващ Спам,и от мен едно предупреждение,без да се сърдиш!Също наблюдавам темата,кротни се!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Princo написа:
          Тази неделя съм на линия,а вие ? П.П Това че модовете закриха старата тема поради натрупване на страниците и отвориха нова на чисто,означава не да не пишем,а да не спамим.Така че,преди среща пишете кой ще идва,кой не ...
          Правилно!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

тази неделя мислим да ходим в бургас който иска да заповяда

Коментар

J T D написа:
              strajaro написа:
              naskobg написа:
              Направих ви нова тема,т.е Емо ви е направи,понеже беше пълна със Спам!Кому е нужно сега да продължаваш да е цапаш,и какво толкова имаш против Венци?При следващ Спам,и от мен едно предупреждение,без да се сърдиш!Също наблюдавам темата,кротни се!
              Колега,не е така както си мислиш.Не че е правилно да се бъркам,ама никой от споменатите колеги нямат против един другиму.Поне от това което ги познавам,а то не е малко.Просто ситуацията е,че последната ни среща беше малко със слаба посещаемост и се получи напрегната обстановка.Да се надяваме да се събираме само за добро,а не да се припираме още по-малко в темата.Поздрави на всички до неделя. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи Това е само предложение ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                  В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпатване за паркирания и такива работи Това е само предложение ...
                  аз мога да взема няколко човекатез шишета пълни ли са с нещо

Коментар

Я казвайте овреме тази неделя ще идвате ли и кога да правим срещата, за да ви е по-удобно?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      Я казвайте овреме тази неделя ще идвате ли и кога да правим срещата, за да ви е по-удобно?
                      да аз и митака ще идвамемислим към 10 да тръгваме към 12 бургас после мако по центъра на разходка и 16 идваме на уеста

Коментар

strajaro написа:
                        z_sutrov написа:
                        да аз и митака ще идвамемислим към 10 да тръгваме към 12 бургас после мако по центъра на разходка и 16 идваме на уеста
                        Митака да ми звънне ако иска като влезете в Бургас. Може да се шматкам по центъра с вас да ви правя компания.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          strajaro написа:
                          z_sutrov написа:
                          Митака да ми звънне ако иска като влезете в Бургас. Може да се шматкам по центъра с вас да ви правя компания.
                          добре

Коментар

Princo написа:
                            В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи Това е само предложение ...
                            Колега,може ли да оставим това с шишетата за по другата седмица,че тази ще сме в Бургас,а искам ако може да участвам в това мероприятие. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              Princo написа:
                              Колега,може ли да оставим това с шишетата за по другата седмица,че тази ще сме в Бургас,а искам ако може да участвам в това мероприятие. :D
                              аз мисля другата да сме в ямбол тоест 20 декември

Коментар

popara801 написа:
                                Princo написа:
                                Това не пречи и да го направим още веднъж другата неделя !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X