Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

6 големи

Коментар

Със голяяямо закъснение-честито на колежката-много здраве и късмет и желая.Моя късмет да го.......... На хубавите сбирки все на работа.
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Живко, тениските харесаха ли ти ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

кви тениски

Коментар

да,вчера сефтосах едната-имаше голям интерес от колегите на работа.Ама те все с едни френски коли..........
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

emzo написа:
              Стана работата за каса вече
              може може ако искаш да ти ги пратя по скаипа
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Добро утро и от мен!Много ми е добре на 1 бира.Кафе ще има ли или вече сте там?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

BUMAR написа:
                  да,вчера сефтосах едната-имаше голям интерес от колегите на работа.Ама те все с едни френски коли..........
                  и около мен става купон един разбирач ще ходи да си търси такава от официалното представителство на фиат :D (били му приятели) за едно съжалявам че няма да съм там като си я иска каза че щяла да бъде точно такава
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

колега,къде в Сливен е бул.Ичеренско шосеобръщало на тролеи имало,и авто къща/Автомаркет или нещо подобно/

Коментар

колега знам го къде е но не знам коя улица е там но ако искаш ще проверя и ще ти дам точни данни П.П. и ти да не искаш тениска то авто къщи в сливен има на всяко кръстовище и всеки втори внася коли
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ок,ако не ти е проблем.Има там 1 пежо206 автомат. и ще ходим в събота да го видим.

Коментар

по принцип не е проблем но не вярвам да говориш за официалното представителство но ще го намерим със сигурност
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Баси,в 6 си легнах щото нямаше никой с кой да спамя,ставам ся и 4 страници спам.И кафето изпуснах.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

!!!
                              То т’ва твойто живот ли е ?
                              !!!Шъ тренираме ли довечера ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BUMAR написа:
                                Със голяяямо закъснение-честито на колежката-много здраве и късмет и желая.Моя късмет да го.......... На хубавите сбирки все на работа.
                                Благодаря колега, наистина беше много хубаво, с бандата никога не е скучно

Коментар

Working...
                                X