Я кажете кой кара Тъмно синьо Браво с голям стикер на задното стъкло и с българско знаменце на задното стъкло с вакумче закачено!? Да уточня, че и номера е заралийски.
Отхвърля се На Ушев е тъпо и освен това е на майната си, ако искате може и в Димитровград да се срещаме, таман ще направим алъш-вериша в неделя
Димитровград не е ли на майната си .... да ви споделя какво става един неделен ден там и така : нещо съм се спрял на сянка и слушам една циганка фрактури бате фрактури ................ а тя искала да каже фактури
Я кажете кой кара Тъмно синьо Браво с голям стикер на задното стъкло и с българско знаменце на задното стъкло с вакумче закачено!? Да уточня, че и номера е заралийски.
моя милост
а да беше паркирал до хотел тангра към 14.20 днеска ?
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
моя милост
а да беше паркирал до хотел тангра към 14.20 днеска ?
Опала, плажа го направих в Несебър, близо до Какао Бийч, водата чайче, кристално чиста, няма щипалки, няма медузи.Перфе.Пък мойта племенница к’ва чудна квартирка си е намерила там ..... 5лв на човек ама направо ми се искаше да остана хаха
Коментар