Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Късно е либе за китка - тя вече стана нощна тема! Плюс туй имат да ни връщат визитите, ама ги е срам да идват във Варна с бавните си коли.

Коментар

///// написа:
      Късно е либе за китка - тя вече стана нощна тема! Плюс туй имат да ни връщат визитите, ама ги е срам да идват във Варна с бавните си коли.
      някой ден ще дойда

Коментар

///// написа:
        ако е покана само кажи кога и ще наминем :D
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Да, бе - тъкмо да се вържа! С тез темпове дет’ идвате... Ще истине бирата.

Коментар

///// написа:
            ти риба хвани

Коментар

Аре верно в нощната тема бегайте.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Рибар е моя татко - рибар съм си и аз!Рибите хваща татко - жените хващам аз!

Коментар

///// написа:
                  Рибар е моя татко - рибар съм си и аз!Рибите хваща татко - жените хващам аз!
                  е тогава русалка хвани

Коментар

emzo написа:
                    Аре верно в нощната тема бегайте.
                    махаме се

Коментар

///// написа:
                      колега ще ме извиняваш въпреки че съм нов във форума ама аз лично кога съм подал подвеждаща информация
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ония от стара загора - вече втора визита им правя, щот са ми по-близко! А на тях им е по-далеко да я върнат!

Коментар

///// написа:
                          Ония от стара загора - вече втора визита им правя, щот са ми по-близко! А на тях им е по-далеко да я върнат!
                          беше ти по път

Коментар

Нали? Дето ми беше по път да дойда в Стара загора, че ми беше и по-близко!

Коментар

///// написа:
                              колега ти като идваш по надолнище става по лесно а те да доидат трябва да изкачват става трудно
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

///// написа:
                                Нали? Дето ми беше по път да дойда в Стара загора, че ми беше и по-близко!
                                от долна баня се прибираше

Коментар

Working...
                                X