Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Ади, ко стана тез снимки, бря! Срам ва е да ги покажете щот’ и аз съм там ли?
    не щото аз съм там

Коментар

blondi_74 написа:
      Колеги предлагам отпред да пише ника на всеки един, както на Живко , така поне ще се вижда кой кой е.
      телефона да си напишя нещеш ли

Коментар

shterbaka написа:
        emzo написа:
        Mmm добре се е получило.Обеща ми нещо за банани и кокоси и едни дървета !Като те гледам добър си с фотошопа !
        е все пак тая тениска я правих цели 3 минути ще си получиш обещаното но ще ме бият.
        и аз искам да видя резултата :D а относно тениската ми харесва и то доста. така направена става и за брава и дори марея :D
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
          shterbaka написа:
          emzo написа:
          Mmm добре се е получило.Обеща ми нещо за банани и кокоси и едни дървета !Като те гледам добър си с фотошопа !
          е все пак тая тениска я правих цели 3 минути ще си получиш обещаното но ще ме бият.
          и аз искам да видя резултата :D а относно тениската ми харесва и то доста. така направена става и за брава и дори марея :D
          таова беше целта 3в1 :D
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

strajaro написа:
            blondi_74 написа:
            Колеги предлагам отпред да пише ника на всеки един, както на Живко , така поне ще се вижда кой кой е.
            колега ти си уникален нее необходимо да си пишеш телефона и името дори ти си незабравим :D
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
              strajaro написа:
              blondi_74 написа:
              колега ти си уникален нее необходимо да си пишеш телефона и името дори ти си незабравим :D
              мерси за топлите думи

Коментар

emzo написа:
                Ашколсум. К’вото и да значи това.
                Сложни думи използваш
                Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

скоро няма ли да правим среща в пловдив

Коментар

strajaro написа:
                    blondi_74 написа:
                    няма нужда,помня го аз ще го лепна на всички блузи , като запазена марка

Коментар

sharpradi написа:
                      така е с национална тематика.Поне да сме еднаквии другите колеги.
                      на колегите от пловдив им пише пловдив даже си пишат и браво клуб
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

shterbaka написа:
                        Ето една семпла моя измислица за Браво тима
                        на мен ми харесва ако са такива ще си поръчам повече 3,4 ,5 незнам ..
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          sharpradi написа:
                          клубовете са с цел обединяване а не да се делим на браво брава марея или други членове на семеиството
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            sharpradi написа:
                            клубовете са с цел обединяване а не да се делим на браво брава марея или други членове на семеиството
                            аз предлагам да видим какво ще направят печатницата, ако не ни хареса даваме тоя модел(семплата измислица ) която всъщност е страхотна поне според мен де(браво колега)

Коментар

shterbaka написа:
                              Ето една семпла моя измислица за Браво тима
                              Аз мисля , че тази идея е много красива, а автомобила от долу само загатва че сме с италианска кръв. Подкрепям я на 100 %.Остава само да се съберем и да уточним модела на тениските.И не само на Браво.Може да се използава и за останалите модели.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Здравейте.имам информация от печатницата.цени за 25бр.: тениска (цветна)3.80 печат: лице (кръгчето)0.69 гръб (дългия надпис)1.37 _______________ 5.86лв Това са цени без ДДС.Ние няма да взимаме фактура нали?Цените за 50 бр. тениски спада с 0.11 стотинки на тенискаВАЖНО:Моля колегата който направи надписа в/у тениската с колата ако я има на корел дроул да се свърже с мен.Ако нямаме готовия модел на колата в тази програма, цената на тениска скача с 15 лв.(допълнителна обработка на колата).Сега остава да се уточни цвета на тениската и модела и.От печатницата предлагат: първата снимка и последния цвят(светло синьо)и съответно размерите.Колеги очаквам вашето мнение )))

Коментар

Working...
                                X