///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
shterbaka написа:emzo написа:Mmm добре се е получило.Обеща ми нещо за банани и кокоси и едни дървета !Като те гледам добър си с фотошопа !
Коментар
-
eh4ev07 написа:shterbaka написа:emzo написа:Mmm добре се е получило.Обеща ми нещо за банани и кокоси и едни дървета !Като те гледам добър си с фотошопа !Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
eh4ev07 написа:strajaro написа:blondi_74 написа:Колеги предлагам отпред да пише ника на всеки един, както на Живко , така поне ще се вижда кой кой е.
Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:blondi_74 написа:Колеги предлагам отпред да пише ника на всеки един, както на Живко , така поне ще се вижда кой кой е.
Коментар
-
eh4ev07 написа:vaskoni_1980 написа:sharpradi написа:така е с национална тематика.Поне да сме еднаквии другите колеги.
Коментар
-
shterbaka написа:Ето една семпла моя измислица за Браво тимапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Здравейте.имам информация от печатницата.цени за 25бр.: тениска (цветна)3.80 печат: лице (кръгчето)0.69 гръб (дългия надпис)1.37 _______________ 5.86лв Това са цени без ДДС.Ние няма да взимаме фактура нали?Цените за 50 бр. тениски спада с 0.11 стотинки на тенискаВАЖНО:Моля колегата който направи надписа в/у тениската с колата ако я има на корел дроул да се свърже с мен.Ако нямаме готовия модел на колата в тази програма, цената на тениска скача с 15 лв.(допълнителна обработка на колата).Сега остава да се уточни цвета на тениската и модела и.От печатницата предлагат: първата снимка и последния цвят(светло синьо)и съответно размерите.Колеги очаквам вашето мнение )))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар