Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дизайнерката ще направи 2 варианта и тогава си избирате.Дотогава - чакане и по-малко спам.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

това го умеем най добре.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
        Мислете дизайн ! 2 варианта примерно, избирате един и тогава давате заявки.
        това може да се реши кото се съберем.примерно на к-с "Ушев" или на к-с "Джак" и решаваме окончателно.

Коментар

Чакаме, казаха че или до края на днешния ден или в петък най-късно ще има резултат.

Коментар

В изчакване сме така ли?Ще има 2 модела и ще избираме измежду тях.Само ако не е късно предлагам да са същите логота като на старите фланелки.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              В изчакване сме така ли?Ще има 2 модела и ще избираме измежду тях.Само ако не е късно предлагам да са същите логота като на старите фланелки.
              Логотата са същите като старите.

Коментар

Sandra написа:
                popara801 написа:
                Логотата са същите като старите.
                Ами отзад на гърба,същото ли ще пише- "Фиат Форум България" клуб Стара Загора
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

е надявам се без "стара загора" не че имам нещо против града или жителите му
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                    е надявам се без "стара загора" не че имам нещо против града или жителите му
                    Е,аз затова питам да уточним защото не само Старозагорци искат фланелки.
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Ади, ко стана тез снимки, бря! Срам ва е да ги покажете щот’ и аз съм там ли?

Коментар

///// написа:
                        Да! За надписа на гърба естествено,че няма да е с клуб Стара Загора.Ще ги правим с национален подтекст!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

така е с национална тематика.Поне да сме еднаквии другите колеги.

Коментар

popara801 написа:
                            ///// написа:
                            Да! За надписа на гърба естествено,че няма да е с клуб Стара Загора.Ще ги правим с национален подтекст!
                            Все още нямам отговор от печатницата, ще видим какво са направили и тогава се уточняваме и правим вече официален списък кой каква тениска иска , какъв размер и т.н.

Коментар

///// написа:
                              http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/koprinka2010/Ти до сега не ги ли видя

Коментар

Sandra написа:
                                popara801 написа:
                                ///// написа:
                                Все още нямам отговор от печатницата, ще видим какво са направили и тогава се уточняваме и правим вече официален списък кой каква тениска иска , какъв размер и т.н.
                                Само от един вид ли ще правите или кой кавото иска???

Коментар

Working...
                                X