Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kristiqn84 написа:
    emzo написа:
    1.3ама то всичко май му е сменено, помпи, инжектори, електроника, на 1бар турбо.
    Емо е прав за тези неща в момента е и с нова турбина надута на 1.2 бара и в процес на олекотяване до колкото може иначе се кара 0.8 бара. А за дирите от гуми няма да коментирам. Попринцип служебните коли който карам са доста мощни , но подяволите това уно ме изправя на нокти
    ХаХаХахахахах тука става въпрос за някое ЗЛО УНО май , след известни проблеми колата пак е на пътя и живот и здраве в неделя ще се видим

Коментар

zl0_un0 написа:
      Kristiqn84 написа:
      emzo написа:
      1.3ама то всичко май му е сменено, помпи, инжектори, електроника, на 1бар турбо.
      Емо е прав за тези неща в момента е и с нова турбина надута на 1.2 бара и в процес на олекотяване до колкото може иначе се кара 0.8 бара. А за дирите от гуми няма да коментирам. Попринцип служебните коли който карам са доста мощни , но подяволите това уно ме изправя на нокти
      ХаХаХахахахах тука става въпрос за някое ЗЛО УНО май , след известни проблеми колата пак е на пътя и живот и здраве в неделя ще се видим
      като чета, колата май е безпроблемна, с кой ще се пускаш на бялата линия зло уно?явно неделя ще е ден за гонки

Коментар

Батко ви Принко направи днеска един хубав оффроуд.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          Батко ви Принко направи днеска един хубав оффроуд.
          Батко къде си ходил

Коментар

Ако има мераклии ще се пуснем, чувам тука някви дизелаци ми се точат :P апък знае ли човек ...

Коментар

zl0_un0 написа:
              Ако има мераклии ще се пуснем, чувам тука някви дизелаци ми се точат :P апък знае ли човек ...
              дизела не е сериозен противник в случая на Емо е изключение

Коментар

брей много гонкаджии сме имали

Коментар

Като стана въпрос за гонки Имаше гонка между Ферари 360 Модена, Ауди RS4 и Фиат Типо 2.0 Турбо-бензин Чакам резултати :P
                  Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

[quote="Jivko7777"]Като стана въпрос за гонки Имаше гонка между Ферари 360 Модена, Ауди RS4 и Фиат Типо 2.0 Турбо-бензин Чакам резултати :P[/qНямам търпение да видя гонката :D

Коментар

Jivko7777 написа:
                      Като стана въпрос за гонки Имаше гонка между Ферари 360 Модена, Ауди RS4 и Фиат Типо 2.0 Турбо-бензин Чакам резултати :P
                      Типото ще ги е смачкало.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тъпото ли ве ?Аз отивам в ГоуФ сектата, всеки се цепи, снощи гледам Принко Копринко на БМВ и ’оооонда събор ходил !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Sandra написа:
                          Нямам търпение да видя гонката :D
                          Princo написа:
                          Типото ще ги е смачкало.
                          emzo написа:
                          Тъпото ли ве ?Аз отивам в ГоуФ сектата, всеки се цепи, снощи гледам Принко Копринко на БМВ и ’оооонда събор ходил !
                          Предполагам се сещате за колегата от Пловдив - Николай или 1912 който правеше едно Типо Турбо и е уж само 200 коня, да бе да Наслаждавайте се: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1348936441684 Накратко 1-2 автоваза напревени на Ферарито, а RS4-ката 5-6

Коментар

Смятаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аай.Аз мислех , че се гъбаркаш !Ама маторя рулира
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Смятаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аай.Аз мислех , че се гъбаркаш !Ама маторя рулира
                              Как ще се гъбаркам бе Принко ся няма да се говори с него Ще вика кви Ферарита кви 5 лв :D

Коментар

Принко Копринко замина на школо, до довечера ще се ядва
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X