Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не кой ! Коя !Приказвахте си на Вие май
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На Малка Верея ли бяхте?

Коментар

///// написа:
        На Малка Верея ли бяхте?
        После - да, преди това на Джака, дето първо те заведе Митака.Днешната среща беше весела, имахме си топ дзвер - 166 2,4 20в (rock)
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Не кой ! Коя !Приказвахте си на Вие май
          ??????????????????????????

Коментар

Уффф, не ме разбра - ами беше единствената руса колежка
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blondi_74 написа:
              tomsan написа:
              Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
              другият път поискай номера на някой от бандата и ще знаеш къде сме
              Е бре, звънял ми е колегата, ама музиката беше понадута и хич не съм чул телефона
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Наско блонди е оня русата, която пита за нощната тема

Коментар

blondi_74 написа:
                  Наско блонди е оня русата, която пита за нощната тема
                  Ааааааааа, сега разбрах. :D

Коментар

emzo написа:
                    blondi_74 написа:
                    tomsan написа:
                    Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
                    другият път поискай номера на някой от бандата и ще знаеш къде сме
                    Е бре, звънял ми е колегата, ама музиката беше понадута и хич не съм чул телефона
                    Браво, търпиш критика, момчето един път ще се спъне през Ст.Загора и няма да ни намери.....аз гледам да каня колеги, а ти ги пъдиш

Коментар

То било хубаво да се кара на бензин.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Еми, аз му казах кога и къде Princo - подписа ти е мой лаф от преди малко ! Сложи ® да не идвам да ти дърпам ушите !едит- а така !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Еми, аз му казах кога и къде Princo - подписа ти е мой лаф от преди малко ! Сложи ® да не идвам да ти дърпам ушите !едит- а така !
                          От сега нататък,казваш ли home pet искам и да казваш ® - щото лафа е мой.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            Ще си дойдем на думата
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              Princo написа:
                              Ще си дойдем на думата
                              Бензина си е бензин , не е като дизела, Венци разпусна ли конете днес :D

Коментар

Абе виках го бат Венци да ги сверим ама не искаше щях да и покажа аз на колежката за кво служи дизела.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X