колеги да променим часа на срещите в 19:00 че много жега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги как сте,как мина срещата?аз цял ден съм бъркал бетон.гледайте какво може едно Fiat-че http://vbox7.com/play:30216fdeHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
Коментар
-
blondi_74
tomsan написа:Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
Коментар
-
blondi_74
emzo написа:Ми кво, наду ми главата да го връщам в града Викам знаеш пътя, колко са 10км ама не ще пеша.
Коментар
-
blondi_74 написа:tomsan написа:Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар