Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги да променим часа на срещите в 19:00 че много жега

Коментар

strajaro написа:
      ми ти ела в 19 часа бе
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
        strajaro написа:
        ми ти ела в 19 часа бе
        добре

Коментар

От 17:00 или 19:00ч. ще бъде срещата ?
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
            От 17:00 или 19:00ч. ще бъде срещата ?
            ot 17просто предлагам от другата седмица да е 19

Коментар

колеги как сте,как мина срещата?аз цял ден съм бъркал бетон.гледайте какво може едно Fiat-че http://vbox7.com/play:30216fde
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

За половитана колеги срещата още продължава. Благодаря за съдействието за черешите. :D

Коментар

Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                    Браво на вас, аз минах към 17:50 и нямаше никой на паркинга на Техномаркет, въпреки че имах желание да се видя с вас не можах, защото цял ден бяха в Стара Загора по стечение на обстоятелствата. Здраве да е другият път като наминавам към вашият край, ще се информирам по-обстойно как стоят нещата със срещите .
                    Бяхме на друго място в едно заведение, а половината от тях още продължават в друго.

Коментар

Аз се принудих да се върна заради Принко !Много, ама мнооооооооооооооого има да ме черпи това момче !
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Аз се принудих да се върна заради Принко !Много, ама мнооооооооооооооого има да ме черпи това момче !
                        Що бе? Какво стана?

Коментар

Ми кво, наду ми главата да го връщам в града Викам знаеш пътя, колко са 10км ама не ще пеша.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomsan написа:
                            другият път поискай номера на някой от бандата и ще знаеш къде сме

Коментар

emzo написа:
                              Ми кво, наду ми главата да го връщам в града Викам знаеш пътя, колко са 10км ама не ще пеша.
                              споко и при мен е същата работа, като тръгна с малката да тръгнеш с деца на баня....

Коментар

blondi_74 написа:
                                tomsan написа:
                                другият път поискай номера на някой от бандата и ще знаеш къде сме
                                Ха, и аз бях там, но не разбрах кой е blondi_74.

Коментар

Working...
                                X