Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Колеги в колко ще тръгваме за Междене?За купе срещата?Аз ще съм с колата си.Най-вероятно сам.Да пътуваме заедно,а?
    ако може вземи и мене.Ще се опитам да врътна смените така,че да съм свободен.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
      popara801 написа:
      Колеги в колко ще тръгваме за Междене?За купе срещата?Аз ще съм с колата си.Най-вероятно сам.Да пътуваме заедно,а?
      Добре колега.Като станеш утре ми звънни да се разберем или вечерта да се разберем в колко ще тръгваме.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

strajaro написа:
        колежке пак ли прави изпълнения
        ми те са ми традиция, бях извън града и се връщах от към Богомилово, гонихме се с един тъмносин пасат, който после зави към железник, винаги карам на отворен прозорец, а навън изкарвам ръка...крак ..каквото се случи не знам Емо къде ме е засякъл и защо пак не го видях

Коментар

sharpradi написа:
          popara801 написа:
          да направиш снимки, че май няма да мога да дойда

Коментар

blondi_74 написа:
            не знам Емо къде ме е засякъл и защо пак не го видях
            Преди гърбицата на Билла, посока към Трафик-а.Ама бях маскиран, със служебната кола
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              blondi_74 написа:
              не знам Емо къде ме е засякъл и защо пак не го видях
              Преди гърбицата на Билла, посока към Трафик-а.Ама бях маскиран, със служебната кола
              тази на Хр.Ботев, разбрах , друг път не се крий

Коментар

Уфф де*а, то в целия град изникнаха като ГЪБИ, че и са 2 с гърбици.На горната Билла (първата) те мернах.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Уфф де*а, то в целия град изникнаха като ГЪБИ, че и са 2 с гърбици.На горната Билла (първата) те мернах.
                  пеех ли или само си бях извадила ръката щото някой път се изявявам повече

Коментар

Да бе, аз спрях и те слушах, бях надул музиката вътре в колата и слава богу има климатик служебната :P
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Да бе, аз спрях и те слушах, бях надул музиката вътре в колата и слава богу има климатик служебната :P
                      изпуснал си , е ,не пея силно, но английският ми е добър

Коментар

We’ll see
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На Еко раздават нови карти за отстъпка-50лт-5лв отстъпка
                          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Оферта, но рядко слагам по 50литра
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не е задължително на веднъж.Вече сложих 2 по 20лв,
                              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                                На Еко раздават нови карти за отстъпка-50лт-5лв отстъпка
                                И аз от снощи съм в играта. За утре кой ще идва?Аз тръгвам 8:30 от Стара Загора за Габрово.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X