Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бяга, бяга, колко бяга ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Бяга, бяга, колко бяга ?
      Аре ся,тука усещам малко ирония за 1.8 и JTD-то.Мисля,че трябва да сте на кантар,въпреки че е по-тежка с метани и тва онова.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        emzo написа:
        Бяга, бяга, колко бяга ?
        Аре ся,тука усещам малко ирония за 1.8 и JTD-то.Мисля,че трябва да сте на кантар,въпреки че е по-тежка с метани и тва онова.
        Никакъв шанс.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ей днеска видях Бумър в 09,25 до Електрото, после Блонди на Патриарха и Ботев в 09,30 Това не ми се е случвало от месеци.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Поздрави и от мене колеги. Как е обстановката при вас,надявам се че всичко е на ниво Очаквайте и вкл. от мен,надявам се да се видеме в неделя. Поздрави на всички!
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Поздрави и от мене колеги. Как е обстановката при вас,надявам се че всичко е на ниво Очаквайте и вкл. от мен,надявам се да се видеме в неделя. Поздрави на всички!
              Ами за съжаление с мене няма да може да се видиш!На работа съм.За утре кой ще идва в Казанлък с мене???
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                Ей днеска видях Бумър в 09,25 до Електрото, после Блонди на Патриарха и Ботев в 09,30 Това не ми се е случвало от месеци.
                не съм била аз, в 9.00 бях на кафе в друга посока, после бях в ремонт цял ден, припознал си ме май

Коментар

popara801 написа:
                  V.Vencislavov написа:
                  Ами за съжаление с мене няма да може да се видиш!На работа съм.За утре кой ще идва в Казанлък с мене???
                  Митак аз съм с теб

Коментар

blondi_74 написа:
                    popara801 написа:
                    V.Vencislavov написа:
                    Митак аз съм с теб
                    Мерси за което!!! :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      V.Vencislavov написа:
                      аз ще дойда

Коментар

Емзо,за съжаление аз не те видях,но се връщах от нощна и както се казва"две не виждах"........................... Някои знае ли дали скороста кутия на HGT и купе 2000 16в са еднакви като захващане и предавателни числа?Аз зная такъв двигател на 82000км в една морга,ако се интересува някои............
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

утре ще правим ли среща?
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            утре ще правим ли среща?
                            че кога не сме правили

Коментар

питам да знам със сигурност да си подредя нещата
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                питам да знам със сигурност да си подредя нещата
                                Кви неща ще подреждаш в неделя,освен кубчето на рубик?Нали днес си смени гумите утре само кафенца и срещи.А Аз горкия ша са мъча.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X